LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Jul: Jednog znaka čeka raskid veze, a OVOM znaku stiže poziv BIVŠE LJUBAVI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Jul: Jednog znaka čeka raskid veze, a OVOM znaku stiže poziv BIVŠE LJUBAVI!-

18 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dan će biti kao stvoren za ljubav. Vladat će pozitiva i pozitivno raspoloženje. Partner će vas iznenaditi nekom lijepom gestom. Uzvratit ćete mu nježnošću i zagrljajem.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

U danu ispred vas, vrlo vjerojatno ćete riješiti neke probleme koje već dugo vremena imate. Bespotrebno odgađate i komplicirate si situaciju. Jedan otvoren i miran razgovor može puno toga riješiti,a to je ono što vam je falilo.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Partner će vas navesti na razgovor u kojemu nećete moći doći do riječi. Upadice i nadvikivanje je ono što vas prati kada se povede ozbiljniji razgovor. Vi se jednostavno morate izboriti da se i vaš glas čuje.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vaš partner će inzistirati na razgovoru i riješavanjem određenih problema, no vi nećete biti raspoloženi za bilo kakve diskusije i razgovore. Možda da ipak saslušate, jer kasnije nećete moći reći da vas se ništa nije pitalo.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U danu ispred vas, nećete imati vremena za ništa, a kamoli za ljubav i ljubavni život. To je česta pojava kod vas i vaš partner je po tom pitanju prilično nezadovoljan. Ono što trebate je svakako odvojiti poslovni život od privatnog i posvetiti određeno vrijeme partneru, a i društvenom životu.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2