Jednog znaka će RAZOČARATI osoba koju NAJVIŠE VOLI i više ništa NEĆE BITI ISTO!-/

Jednog znaka će RAZOČARATI osoba koju NAJVIŠE VOLI i više ništa NEĆE BITI ISTO!-/

18 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Vaša usamljenost vas muči, a nemate prilike provesti vrijeme sa nekim. Zvijezde vam predviđaju nekoliko novih poznanstava narednih dana iz kojih se možda ostvari i pravo prijateljstvo. Vaši dani samoće su pri kraju pa se pripremite na burne događaje koji će vas razveseliti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Monoton život vas pomalo uspavljuje i umara, a ne znate kako to promijeniti. Prilika koja će vam se ukazati narednih dana, promijenit će vaš dnevni ritam i potaknuti novu energiju za koju niste ni svjesni da je imate.

 

 

BLIZANCI

Hitno vam je potreban izlazak sa prijateljima ili neko kraće putovanje jer vas monotonija vašeg života umara. Pokrenite se i sami inicirajte neki događaj u kojem ćete se družiti sa ljudima. Ne oklijevajte jer bi nastavak ovakvog načina života mogao dovesti do depresije.

 

 

RAK

Vaše zalaganje na radnom mjestu mnogi iskorištavaju. Često radite i tuđi posao samo kako biste se dokazali. Nemate više potrebe za dokazivanje, vi ste vrijedni i ljudi to vide. Ne dozvolite više nikome da iskorištava vašu dobrotu.

 

 

LAV

Dani pred vama mogli bi biti dosta stresni, pogotovo što se vašeg posla tiče. Pokušajte što mirnije prihvatiti situaciju kakva je i izvući najbolje što možete iz toga.

 

 

DJEVICA

Ove sedmice morat ćete biti iskreni prema jednoj osobi. Ta osoba upravo iskrenost očekuje od vas, pa kakav god rasplet situacije bio, bar će znati na čemu je u odnosu na vas. Vama ne bi trebao predstavljati problem iskreno reći kakvi su osjećaji prema toj osobi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2