LJUBAVNI HOROSKOP za 15. jul: Jedan znak shvaća da mu veza više nema budućnosti i krenut će dalje, a OVAJ znak će zasjati i započeti vezu!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. jul: Jedan znak shvaća da mu veza više nema budućnosti i krenut će dalje, a OVAJ znak će zasjati i započeti vezu!-

14 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Veza vam je bila olujna, ali sada se stanje polako smiruje. Iskoristite to da i vi smanjite svoje tenzije. Smanjite i očekivanja barem na kratko. Vrijeme će pokazati da je to bilo samo prolazno pogoršanje. Prava sreća i ljubav vam tek slijedi. Morate biti samo malo više strpljivi i tolerantniji prema partneru. Dugoročno će vaša veza biti stabilna i duga.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vaša veza je onakva kakva i treba biti. Zadovoljstvo s obje strane samo će još više učvrstiti vašu vezu. Produbit će i neke nove osjećaje zbog kojih čete oboje biti još zadovoljniji.

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Sve ste više sigurni da je to to. Konačno ste našli srodnu dušu i želite ostarjeti zajedno. Niste sigurni da li i vaš partner isto osjeća. Pitajte ga, recite mu ono što vi osjećate i tražite ga da kaže svoje osjećaje. Sada je pravo vrijeme za to.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Uvijek se nadajte najboljem. Da li će tako i biti ne ovisi samo o vama. Ako vaš partner odluči kreniti dalje, teško da ćete uspjeti išta učiniti po tom pitanju. Samo čudo može zadržati partnera. Kako će to na kraju ispasti pokazat će vrijeme.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Sve će na kraju ispasti dobro ali se oboje morate malo više potruditi. Pokušajte ubaciti nešto novo u vašu vezu. Da li ste u zadnje vrijeme otišli negdje zajedno? Pokušajte organizirati kraći izlet u prirodu. Shvatit ćete neke stvari kada budete sami sa prirodom samo vas dvoje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2