VIKEND HOROSKOP: Ovim znacima će ovaj vikend ostati ZAUVIJEK U SJEĆANJU! Bit će konačno presretni!-/

VIKEND HOROSKOP: Ovim znacima će ovaj vikend ostati ZAUVIJEK U SJEĆANJU! Bit će konačno presretni!-/

13 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vama bi vikend mogao donijeti dešavanja koja ni najmanje ne očekujete. Netko će vam izjaviti ljubav i priznati sve ono što osjeća prema vama. U prvom momentu bit ćete šokirani, jer se tome nikad ne bi nadali od te osobe. Zvijezde imaju naglasak na nove ljubavi. Ako ste slobodni, prepustite se.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vikend bi mogao biti turbulentan po pitanju ljubavnih odnosa. Ne upuštajte se i udaljite se iz svih nepotrebnih rasprava koje bi mogle dovesti do dubljih rasprava, jer nećete izaći kao pobjednik. Posvetite se sebi i svojim hobijima kao i poslovima koje niste stigli preko tjedna. Ako dobijete poziv za popodnevnu kavu, prihvatite, dobro će vam doći.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Zvijezde imaju naglasak na ljubav što znači da ćete provesti lijepe dane i trenutke sa voljenom osobom. To je ono što vam najčešće i nedostaje jer zbog previše obaveza i posla, nemate često takve prilike. Uživajte.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vikend će ispuniti sva vaša očekivanja. Naravno ona pozitivna. Čeka vas lijep vikend i ugodno druženje sa vama dragim ljudima i naravno sa voljenom osobom. Vremena ćete imati dovoljno i za sebe, kao i za odmor. Ništa neočekivano ne bi trebalo biti. Zvijezde imaju naglasak na društvene i ljubavne veze.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U glavi vam je zbrka i ne znate o čemu da prije razmišljate i od kojeg problema da krenete da ih pokušate riješiti. Jednostavno okupirajte se nečime što vas čini sretnom i nečime što će vas zaokupiti u toj mjeri da nakratko zaboravite na sve što vas muči. Neki hobi, dobar film, neka vrsta online igre ili jednostavno šetnja i popodnevni sladoled.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vikend će vam proći najviše onako kako ćete i htjeti. Trebao bi biti ovo jedan lijep vikend. Provest ćete ga u drušvu u kojemu će biti jedna osoba koja će vam poklanjati dosta pažnje. Vama će ta pažnja goditi. Moguće i da se dopadate toj osobi i da sa vama želi više od prijateljskog odnosa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2