LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 31. jula: OVAJ znak će doživjeti nešto čemu se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA ne bi NADAO – čuda su moguća!-

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 31. jula: OVAJ znak će doživjeti nešto čemu se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA ne bi NADAO – čuda su moguća!-

13 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Do kraja mjeseca bit će prevrtljivo razdoblje za vas. Izmjenjivat će se i dobro i loše. Doživjet ćete da će vas osoba u koju ste zaljubljeni povrijediti pa ćete se dosta ohladiti od te osobe. Međutim, upoznat ćete jednu drugu osobu na jednom neuobičajenom mjestu gdje inače ne odlazite. Ta osoba će osvojiti vaše srce i naći ćete se u nedoumici koju osobu izabrati. To ćete sami odlučiti pa radije birajte ono što vam srce kaže. Za one u vezi ništa spektakularno se neće dogoditi do kraja mjeseca. Ipak, mogli bi se potruditi i izvesti partnera barem u romantičnu šetnju. Vidjet ćete kakve magične moći ima vaša briga i pažnja prema partneru.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaša sretna zvijezda donijet će vam sreću u danima koji dolaze. Uspjet ćete se zaljubiti i osvojiti srce te osobe. Započet ćete romantičnu vezu koja će biti vrlo zanimljiva kao ni jedna do sada. Ta osoba je zanimljiva na svoj način i drugačija od svih sa kojima ste do sada bili. Jako puno interesantnih i novih stvari je pred vama pa će ovaj period biti zaista poseban za vas. Osobe u vezi moraju odustati od nekih svojih zahtjeva i pokušati pronaći kompromis. Da bi veza potrajala potrebni su kompromisi, a ne tvrdoglavost, pa razmislite o tome.

 

 

BLIZANCI

Pokušaji da osvojite srce osobe do koje vam je stalo već su dugo samo pokušaji, a tako će i ostati do kraja mjeseca. Zvijezde vam nisu naklonjene što se ljubavi tiće ali morate nastaviti i biti uporni. Pazite samo da ne pretjerate u svojoj upornosti jer bi mogli postiči suprotni efekt kod te osobe. Dozirajte svoj interes prema toj osobi, ni previše ni premalo. Za osobe u vezi potreban je oprez jer zvijezde nisu sklone za naredni period. Bit će vam potrebno puno truda da pregrmite naredne dane bez razmirica i svađa. Ponekad je najbolje i prešutjeti, a ne tjerati inat zbog višeg cilja, pa povedite računa o tome.

 

 

RAK

Sasvim neočekivane stvari na pitanju ljubavi vas očekuju do kraja mjeseca. Onu osobu, koja vas je davno odbila i na koju ste gotovo i zaboravili, ponovo ćete privući ali ovaj puta ćete uspjeti ostvariti vezu. Ta osoba će vam reći da je prvi puta pogriješila i da bi željela drugu priliku kod vas. Bit ćete sretni zbog toga i svakako joj dajte drugu priliku pa ćete vidjeti gdje će vas to odvesti.

 

LAV

Imate bezgranično povjerenje u partnera i to je lijepo od vas. Ipak biste trebali potaknuti neke razgovore sa partnerom jer imate puno otvorenih pitanja. Sada dolazi pravo vrijeme za to jer su vam zvijezde naklonjene do kraja mjeseca. Zato iskoristite to i olakšajte vam život i riješite stvari koje morate. Svakako ćete ih jednom morati riješiti pa je bolje za vas da to što prije učinite.

 

 

DJEVICA

Vama položaj planeta odgovara u periodu do kraja mjeseca pa će vam zvijezde donijeti sretne trenutke. Vaše zelje da osvojite jednu osobu mogle bi brzo postati stvarnost. Zato se ne ustručavajte krenuti u akciju jer je sada pravo vrijeme za to. Sada nemate što izgubiti, a mogli biste puno dobiti. Hrabro naprijed, zvijezde su uz vas. Osobe u vezi proživljavat će radosne trenutke jer će ljubav nadjačati sve probleme svakodnevnog života. Uživajte u tim trenucima jer neće trajati vječno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2