U drugoj polovinu Jula OVI znaci će biti PRAVI MILJENICI SREĆE, LJUBAVI i NOVCA!-

11 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ovaj znak provest će zadnje dane mjeseca u velikoj boli i razočaranosti, jer će shvatiti neke stvari o osobi koju puno vole. Nije riječ o partneru i ljubavi, već osoba koja vam puno znači i koja vam je jako bliska. Saznat ćete neke bolne istine nakon kojih više vaš odnos neće biti isti, a to će vam jako teško pasti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Zadnji dani mjeseca donijet će vam više tuge nego sreće ukoliko ne budete pažljiviji. Neke stvari zadržite za sebe i ne govorite svima, čak ni onima koje smatrate vrlo pouzdanima. Neki od njih nisu pouzdani, a vaše tajne onda neće više biti tajne ili će postati javna tajna. Vama se smiješi jedan novčani dobitak i to veliki dobitak koji će promijeniti vaš način i stil života.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Period do kraja mjeseca mogao bi biti vrlo dinamičan i priprediti vam kako ugodna iznenađenja, tako i neugodna. Ono što je sigurno je da vam neće biti dosadno. Dani će biti aktivni i u žurbi. Slobodni pripadnici ovog znaka će upoznati osobu za koju će razviti interes, a oni u vezi mogli bi se od jutra pa do mraka i po dva puta posvađati,ali i pomiriti. Pratit će vas promjene raspoloženja koje će biti dosta izražene i koje ćete prenositi i na osobe koje su u vašoj blizini.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vama će pogodovati i ljubavni i poslovni život. Ništa bitno se neće mijenjati, a novi problemi i nepredviđene situacije će vas do kraja mjeseca zaobilaziti. Možete se opustiti, jer vas ništa neće iznenaditi ni pokvatiti vam planove i raspoloženje. Poslovna i ljubavna situacija će biti stabilna

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Zadnji dani mjeseca neće vam donijeti puno toga dobroga. Baš naprotiv, ovi dani bit  će obilježeni tugom i razočaranjem, pogotovo kada je o ljubavi riječ i ljubavnim odnosima. Vaš partner napravit će nešto što će vas duboko povrijediti i zbog čega ćete izgubiti nadu u vaš daljni odnos. Ovaj znak zodijaka u zadnje vrijeme nema stabilne ljubavne odnose, a ovo će samo dodatno se jako loše odraziti na vaš odnos, kako sadašnji, tako i budući.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Ostatak mjeseca najviše će biti obilježen pozitivnim dešavanjima. Dani koji slijede donijet će vam razloge za sreću. Iako tako možda sada ne izgleda, situacija se lako promijeni preko noći. Ono što je sigurno je da ćete biti zadovoljni sa dešavanjima, a problemi će vas zaobilaziti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2