U drugoj polovinu Jula OVI znaci će biti PRAVI MILJENICI SREĆE, LJUBAVI i NOVCA!-

U drugoj polovinu Jula OVI znaci će biti PRAVI MILJENICI SREĆE, LJUBAVI i NOVCA!-

11 srpnja, 2024 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ovaj znak provest će zadnje dane mjeseca u velikoj boli i razočaranosti, jer će shvatiti neke stvari o osobi koju puno vole. Nije riječ o partneru i ljubavi, već osoba koja vam puno znači i koja vam je jako bliska. Saznat ćete neke bolne istine nakon kojih više vaš odnos neće biti isti, a to će vam jako teško pasti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Zadnji dani mjeseca donijet će vam više tuge nego sreće ukoliko ne budete pažljiviji. Neke stvari zadržite za sebe i ne govorite svima, čak ni onima koje smatrate vrlo pouzdanima. Neki od njih nisu pouzdani, a vaše tajne onda neće više biti tajne ili će postati javna tajna. Vama se smiješi jedan novčani dobitak i to veliki dobitak koji će promijeniti vaš način i stil života.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Period do kraja mjeseca mogao bi biti vrlo dinamičan i priprediti vam kako ugodna iznenađenja, tako i neugodna. Ono što je sigurno je da vam neće biti dosadno. Dani će biti aktivni i u žurbi. Slobodni pripadnici ovog znaka će upoznati osobu za koju će razviti interes, a oni u vezi mogli bi se od jutra pa do mraka i po dva puta posvađati,ali i pomiriti. Pratit će vas promjene raspoloženja koje će biti dosta izražene i koje ćete prenositi i na osobe koje su u vašoj blizini.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vama će pogodovati i ljubavni i poslovni život. Ništa bitno se neće mijenjati, a novi problemi i nepredviđene situacije će vas do kraja mjeseca zaobilaziti. Možete se opustiti, jer vas ništa neće iznenaditi ni pokvatiti vam planove i raspoloženje. Poslovna i ljubavna situacija će biti stabilna

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Zadnji dani mjeseca neće vam donijeti puno toga dobroga. Baš naprotiv, ovi dani bit  će obilježeni tugom i razočaranjem, pogotovo kada je o ljubavi riječ i ljubavnim odnosima. Vaš partner napravit će nešto što će vas duboko povrijediti i zbog čega ćete izgubiti nadu u vaš daljni odnos. Ovaj znak zodijaka u zadnje vrijeme nema stabilne ljubavne odnose, a ovo će samo dodatno se jako loše odraziti na vaš odnos, kako sadašnji, tako i budući.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Ostatak mjeseca najviše će biti obilježen pozitivnim dešavanjima. Dani koji slijede donijet će vam razloge za sreću. Iako tako možda sada ne izgleda, situacija se lako promijeni preko noći. Ono što je sigurno je da ćete biti zadovoljni sa dešavanjima, a problemi će vas zaobilaziti.

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Previše posla i obaveza za dan koji traje 24 sata.

Ono što je dobro u svemu tome je da će vam se trud i rad isplatiti. Vaš rad  će biti dodatno nagrađen financijskim sredstvima, a možda čak i promaknućem. Slijedi vam uspjeh koji će i vas ostaviti u čudu, jer se tome niste nadali.

Mnogim slobodnim pripadnicima ovog znaka desit će se ljubav, dok će oni u vezi imati više razloga zbog koji će se osjećati sretno i ispunjeno u ljubavnom životu.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Od vas se traži oprez u zadnjim danima ovog mjeseca. Neke situacije neće biti onakve kako će vama izgledati. Bit će potrebno dosta opreza da ne povučete krive poteze koje bi vam mogle prouzročiti probleme. Ukoliko donesete krive odluke i krive poteze, to bi se moglo odraziti i na vašu budućnost. Sve što nije nužno da se obavi ovih dana, jednostavno ostavite za kasnije. Najbolje ulaskom u idući mjesec.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi vrlo lako u zadnjim danima ovog mjeseca upoznati ljubav svog života. Zvijezde su u ovom periodu naklonjene mnogim zodijacima koji su slobodni na planu ljubavi i mnogi neće biti više samci do kraja ovog mjeseca. Oni u vezi mogli bi naići na preipirke koje će uzrokovati treća osoba koja će se upetljati u vaš odnos. Vrlo je bitno povjerenje u ovim danima i suzdržavanje od burnih reakcija i drastičnih poteza.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vaš zodijak je u znaku ljubavi i ono što vi možete očekivati do kraja mjeseca je ljubav. Mnogi slobodni zodijaci ovog znaka će pronaći svoju srodnu dušu i zaploviti ljubavnim vezama. Oni u vezi imat će stabilan period bez turbulencija. Harmoničan i idiličan period je pred vama, iako će se neke stvari promijeniti ulaskom u idući mjesec. Poslovni život neće biti u znaku pozitive i mogao bi donijeti neočekivane situacije.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Zadnji dani mjeseca bit će obilježeni u znaku ljubavi. Vaš ljubavni život će procvijetati i krenuti u jednom sasvim drugom pravcu. Ako ste u zadnje vrijeme posumnjali u budućnost vaše veze, narednih dana te sumnje će nestati. Ali, narušit će se neki drugi odnosi. Neke osobe koje smatrate svojim prijateljima, napravit će određene stvari zbog kojih će se vaš odnos narušiti. Nećete to moći prihvatiti i oprostiti. Barem ne za sada…

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Do kraja mjeseca imat ćete razloge, kako za sreću, tako i za zabrinutost. Poslovna situacija vam neće pogodovati i sa tim dijelom nećete biti zadovoljni i nećete moći biti zadovoljni. Problemi koji će se pojaviti, u vašem slučaju neće biti riješivi. To će vam donijeti nemir i probleme. Ali ono što bi definitivno moglo obilježiti ovaj period je novčani dobitak koji ćete dobiti. Samim time poslovne, kao i neke druge brige će nestati.