NEDELJNI HOROSKOP do 15. Jula: Jedni će imati NAJLJEPŠE DANE u životu, a OVAJ znak neće znati šta ga je snašlo!-/

NEDELJNI HOROSKOP do 15. Jula: Jedni će imati NAJLJEPŠE DANE u životu, a OVAJ znak neće znati šta ga je snašlo!-/

7 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Puno dešavanja je pred vama, a većina toga bit će pozitivna za vas. Sretna ljubavna veza je ono što vam daje energiju, a period pred vama bit će romantičan. Poslovna strana je sve uspješnija i očekuju vas nagrade za vaš trud i rad. Morat ćete samo pripaziti na zdravlje, jer ono je najbitnije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dosta teška nedjelja je pred vama, što se posla tiče. Međutim, na ljubavnom planu sve će biti savršeno. Partner će se pobrinuti da budete zadovoljni i sretni i očekuju vas prekrasni trenuci sa vašom ljubavi. Uživajte u tome i ne dozvolite da vam to išta pokvari.

 

 

BLIZANCI

Dugo vremena očekujete jednu dobru vijest, a ona nikako da stigne. Ni u narednoj nedjelji tu vijest nećete dobiti, ali budite strpljivi. Doživjet ćete jedan neugodni susret na poslu koji bi vam mogao pokvariti raspoloženje. Pokušajte to ignorirati i usredotočite se na osobe koje volite.

 

 

RAK

Vrlo ugodna nedjelja vas očekuje na ljubavnom planu, nedjelja u kojoj ćete uistinu uživati. To se ne bi moglo reći i za vaš poslovni život, ali nastojte ne miješati ta dva segmenta života. Kada ste sa ljudima koje volite ne razmišljajte o poslu, posvetite se samo njima.

 

 

LAV

Jedna vaša ishitrena reakcija donijet će vam puno problema na poslu. Pokušajte smiriti situaciju i popraviti stanje kako god znate. Ne učinite li to, mogli biste imati ozbiljnih problema. Izborite se za sebe, ali poštujte i uvažavajte i radne kolege.

 

 

DJEVICA

Miran početak nedjelje koja dolazi neće dugo potrajati. Nekoliko svađa sa partnerom narušit će vaš odnos i to nećete uspjeti popraviti neko vrijeme. Ne budite nagli, pokušajte sačuvati ono što vas veže, spasite ljubav dok  nije kasno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2