U NAREDNOJ NEDELJI: U igri je veliki NOVČANI DOBITAK – jedan znak će se obogatiti, a OVOM znaku će se RIZIK ISPLATITI!-/

U NAREDNOJ NEDELJI: U igri je veliki NOVČANI DOBITAK – jedan znak će se obogatiti, a OVOM znaku će se RIZIK ISPLATITI!-/

30 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Iako ne očekujete puno i nemate velika nadanja od narednog vremena, ipak tokom naredne sedmice vaš život bi se vrlo mogao promijeniti. Jednoj osobi je mnogo stalo do vas, a u danima ispred vas, ta osoba će vam jasno dati do znanja što osjeća prema vama i kakve ima namjere. Ukoliko želite isto, nema razloga da ne prihvatite poziv.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U narednoj sedmici osjećat ćete se dobro i raspoloženo bez nekog posebnog razloga. No takve situacije često ne završe dobro, jer uvijek se nađe netko ili nešto tko nam pokvari sreću. U vašoj blizini postoji osoba kojoj mnogo vjerujete, ali ne znate da ta osoba nije posve iskrena prema vama. Ta osoba bi vas vrlo lako mogla povrijediti. Budite na oprezu i provjerite prije nego povjerujete u neke stvari.

 

 

BLIZANCI

Naredna sedmica neće vam biti naklonjena jer niste pod zaštitom zvijezda. Ne upuštajte se u rizične situacije, financijska ulaganja i općenito donošenje odluka, posebno bitnih i važnih odluka. Ne ulazite ni u konfliktne situacije, jer bi vrlo lako mogli izreći neke riječi nakon kojih više neće biti povratka.

 

 

RAK

Predugo neke stvari odgađate jer smatrate da imate vremena, no u narednim danima ćete morati riješiti stvari koje ste do sada odgađali. Postoji velika mogućnost da ćete ostvariti poslovne uspjehe, jer ćete pred svima pokazati svoju odgovornost i predanost poslu. Ljubav će biti harmonična tokom cijele sedmice. Ništa neće narušiti vaš sklad.

 

 

LAV

U narednoj sedmici konačno ćete skupiti snage i hrabrosti i neke stvari uzeti u svoje ruke i preuzeti odgovornost i rizik. To će svakako biti jedna od boljih vaših odluka. Svaki rizik će vam se isplatiti. Kraj sedmice donosi vam uspjehe i sreću, kako na ljubavnom planu, tako i na poslovnom planu.

 

 

DJEVICA

Naredna sedmica najviše će donijeti promjene na vaše raspoloženje, jer ćete imati potrebu biti najviše sa samim sobom. Pokušavat ćete se udaljiti iz bilo kakve sredine kada god to bude moguće i izvedivo. Također nećete biti raspoloženi ni za ljubav i voljenu osobu. Ipak, ono što se ne može odgoditi odradite na vrijeme zbog eventualnih problema.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2