OVI znaci će PRESTATI PATITI i TRAGATI za LJUBAVNOM SREĆOM i SRODNOM DUŠOM – Zvijezde im šalju ljubav!-

OVI znaci će PRESTATI PATITI i TRAGATI za LJUBAVNOM SREĆOM i SRODNOM DUŠOM – Zvijezde im šalju ljubav!-

30 lipnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Slobodni:

Ne predstoji vam baš uspješno razdoblje vezano za vaš ljubavni život. Zvijezde vam neće puno pomoći u slijedećem periodu, pa ćete to morati učiniti sami. Nemojte se predavati, ostanite uporni i optimistični, jer jednom će ljubav pokucati i na vaša vrata. Zato morate biti strpljivi, čekati i kada dođe primiti ju objeručke sebi. Zato ostanite u dobrom raspoloženju jer nikada ne znate što sutra donosi.

U vezi:

Vaš ljubavni život, nakon male stagnacije, ponovno ubacuje u višu brzinu. Dosta uzbuđenja, ljiepih trenutaka, ponekog ugodnog iznenađenja, čeka vas u slijedećem razdoblju jer vam tako zvijezde poručuju. Dolazi period sreće i onih malih sitnih zadovoljstava koja će upotpuniti vaš zajednički život i učvrstiti vašu vezu do te mjere da će postati neraskidiva.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Slobodni:

U narednom periodu nećete imati puno prilika za upoznati ljubav svog života. Imat ćete samo jednu i to zato što ćete vi tako odlučiti. Ta osoba ispunit će vam srce i nečete htjeti nijednu drugu. Odmah ćete se prepoznati kao par koji će dijeliti život. Sve će vam biti jasno nakon toga susreta i sve svoje vrijeme i energiju koristit ćete da osvojite tu osobu. Zvijezde vam konačno daruju priliku, ne više njih, samo jednu i uvjerene su u to da ćete je iskoristiti.

U vezi:

Puno dobrih i lijepih trenutaka vam zvijezde nude u početku narednog perioda. Trenutke na koje ste navikli jer je ljubav za vas svetinja. Dajete sebe u vezi i dobivate jako puno. Međutim, morate dobro pripaziti kroz neko vrijeme, jer crv sumnje će ući u vašu vezu. Potrudite se da budete sigurni ako je nešto krenulo po zlu, ne optužujte ako nemate čvrste dokaze. Malo je potrebno da se povjerenje izgubi, a tako puno da se ponovno vrati.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Slobodni:

Svaka ptica svome jatu sleti! Vama slijeće vaš životni san, osoba koju jako dugo čekate da donese odluku hoče li biti vaša ili ne. Toliko truda, toliko volje, toliko suza za ono što volite i želite. Sada se vaš san ostvaruje i vaša bajka započinje. Zvijezde vam daruju taj san pa ga sanjajte živjeći sa svojom najvećom ljubavi. Svatko dobije prema zasluzi. Vi ste to zaslužili!

U vezi:

Sve što ste ikada željeli ostvariti u vašoj vezi, zvijezde će vam omogućiti. Omogućit će vam u narednom periodu svaku vašu želju, svaku sitnicu. Lijep period vas očekuje, vas i partnera, pa se potrudite da što više uživate u tome. Ne zanemarite ni ostale bližnje oko vas i priuštite i njima puno lijepih trenutaka sreće i veselja. Slijedeći dani su dani iz lijepog sna pa ga sanjajte budni!

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Slobodni:

Puno truda ste uložili da konačno nađete nekoga s kime biste bili sretni, ali rezultata još nema. Počinjete sumnjati u sebe i svoje sposobnosti i padate u laganu depresiju zbog toga. To vam nikako neće pomoći u vašem naumu, nego bi samo moglo još više pogoršati stvari. Zato ne odustajte, vratite osmijeh na lice, optimizam nek vas vodi i sve će dobro završiti za vas. Slijedi vam period koji će ostvariti vaše želje pa budite spremi za to.

U vezi:

Malo ste previše opušteno živjeli zadnje vrijeme i uzimali sve zdravo za gotovo. Niste se baš trudili riješiti neke probleme koji vas prate duže vrijeme. Sada dolazi vrijeme kada ćete morati rješavati stvari ili ćete osjećati posljedice vašega nedjelovanja. Vrijeme pred vama iskoristite da se saberete i počnite brinuti o onome što morate, vrijeme opuštanja je iza vas. Sada je vrijeme akcije pa djelujte onda.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Slobodni:

Rođeni ste pod sretnom zvijezdom i naredni period će vam to i pokazati. Ostvarit će se vaše želje i započet ćete prekrasnu ljubavnu vezu. Zadovoljstvo koje ćete osjetiti odrazit će se i na bliske ljude oko vas. Konačno će biti sretni zbog vas i onoga što ćete ostvariti. Prekrasan period vas očekuje i prepustite se i uživajte.

U vezi:

Vaša veza postaje sve bolja i stabilnija. Kako vrijeme prolazi, vi i vaš partner sve više sazrijevate i učvrščujete vašu vezu. Na vidiku nema nikakvih bura u narednom periodu, zvijezde vam daruju nastavak vaše idile i vaše ljubavi. Ako je potrebno nešto bitno riješiti ili dogovoriti, učinite to u narednom periodu dok zvijezde paze na vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Slobodni:

Dosta veza ste započeli i još brže ih okončali. Vašom krivnjom ili partnerovom, svejedno je. To je manje bitno, bitno je to da ne uspijevate zadržati onoga koga osvojite. Morate poraditi na sebi, svojim osjećajima, svojim težnjama. Morate dokučiti što zapravo želite u životu a tek onda naći način kako to i ostvariti. Period pred vama idealan je za razmišljanje o životu i za uspostavu ciljeva. Rasčistite sa sobom što želite pa onda u tom kontekstu i postupajte.

U vezi:

Dugo niste usrečili partnera nekom lijepom gestom, možda samo iskrenim osmijehom. Pokušajte, besplatno je, a znači više od skupog poklona. Sreča koju će partner iskazati samo zboj iskrenog osmjeha je neprocjenjiva. Ne može se usporediti sa ničime. Osmijeh mijenja sve, sve loše se trenutno zaboravlja, naviru samo lijepa razmišljanja. Osmjehnite se partneru, onako iskreno!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2