OVA 4 znaka će ODLUČITI da je VRIJEME da počnu MISLITI VIŠE NA SEBE – dosta su sebi bili na zadnjem mjestu!-/

OVA 4 znaka će ODLUČITI da je VRIJEME da počnu MISLITI VIŠE NA SEBE – dosta su sebi bili na zadnjem mjestu!-/

30 lipnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Negativna dešavanja koja slijede za dane vikenda vezana su uz vaš posao. Koliko god se trudili, morat ćete posao donijeti i kući. To vas neće veseliti, ali ćete to morati učiniti. Nakon toga imat ćete nešto vremena i za sebe, a razveselit će vas gesta vašeg člana obitelji koji će vam uljepšati dan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vikend koji dolazi je pravo vrijeme da konačno riješite problem koji se pojavio u vašoj ljubavnoj vezi. Nije to ništa toliko bitno, ali s vremenom bi moglo postati. Zato, provedite vikend sa partnerom i postavite stvari na svoje mjesto kako bi vaša veza imala svijetlu budućnost. Sada je prilika da upravo to učinite.

 

 

BLIZANCI

Dosta miran vikend je pred vama, a to je upravo ono što vam je potrebno. Previše energije ste uložili u vaš posao i potreban vam je predah. Upravo vas takav predah očekuje ovoga vikenda gdje ćete dobiti priliku za punjenje baterija. To je upravo ono što želite i vaše želje će se i ostvariti.

 

 

RAK

Vikend pred vama bit će dijelom radni, a naći ćete vremena i za odmor. Bit ćete zadovoljni ishodom posla koji ćete odraditi i nakon toga zasluženo ćete odmoriti. Slijedi jedno iznenađenje koje će vam partner priuštiti pa ćete zaista imati razloga za sreću.

 

 

LAV

Čarobna dešavanja na ljubavnom planu još će više doprinijeti osjećaju zadovoljstva koji vas prati već neko vrijeme. Potrudite se da pokažete partneru kolika je vaša ljubav jer vam upravo partner priprema nezaboravan vikend.

 

 

DJEVICA

Sasvim slučajan susret sa bivšim partnerom ovoga vikenda mogao bi vas dobro uzdrmati. Ni sami ne znate da li još imate kakvih osjećaja prema bivšem, ali dani pred vama mogli bi vas iznenaditi. Možda shvatite da je vaš prekid bio velika greška.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2