LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Jul: Jedan znak će započeti LJUBAVNU PRIČU koja bi mogla trajati ZAUVIJEK!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Jul: Jedan znak će započeti LJUBAVNU PRIČU koja bi mogla trajati ZAUVIJEK!-

30 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vašem partneru je potrebna vaša podrška jer proživljava teško razdoblje. Pokažite mu da ste s njim i da ćete uvijek biti tu za njega. To će mu jako puno značiti. Vaša veza postat će još čvršća i stabilnija. Ljubav je na najvećoj kušnji kada dođu teška vremena. Pokažite da je vaša ljubav još jača i veća.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Očekujete da vaš partner ispuni obećanje. Prošlo je duže vrijeme od njegovog obećanja pa se pitate da li je zaboravio. Pokušajte ga indirektno podsjetiti na to. Ako sam ne objasni zašto od obečanja ništa, tada mu slobodno recite direktno. Neka ga i zasmeta malo, ali dajte do znanja da se vi sjećate što vam je obećao.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Jako ste emotivni i sve vas pogađa u srce. Rasplačete se zbog neke sitnice i vaš partner to primjećuje. Slobodno mu se izjadajte jer vaš partner vas voli i razumije. U partneru ćete naći oslonac i snagu za ovakva razdoblja. Nemojte se ustručavati pokazati svoje osjećaje, podijelite ih sa partnerom.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Zavladala je neka nervoza u odnosu sa vašim partnerom. Ne znate o čemu je riječ i ne možete to objasniti. Smatrate da nema nikakvih problema u vezi ali ipak nešto ne valja. Takve stvari se često događaju u vezama i ne biste im trebali pridavati posebnu važnost. Kako dođe tako i prođe. Već sutra je novi i bolji dan.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Pokušali ste sakriti od partnera nešto sitno i ne toliko bitno, ali vas je partner uhvatio u laži. Jako vam je neugodno zbog toga. Pokušajte mu na lijep način objasniti razloge skrivanja i partner će zasigurno imati razumijevanja za vas. Pokušajte i da u buduće ne skrivate takve stvari.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2