LJUBAV TOKOM NAREDNE NEDELJE! – Idealni dani da se neke veze ponovo učvrste i bivše ljubavi spoje, ALI ponos je PREPREKA!-/

LJUBAV TOKOM NAREDNE NEDELJE! – Idealni dani da se neke veze ponovo učvrste i bivše ljubavi spoje, ALI ponos je PREPREKA!-/

30 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Jedan posve banalan i slučajan susret promijenit će sve u narednoj sedmici. Osoba koju ćete upoznati, osvojit će vas na prvi pogled. Nećete se moći oteti razmišljanju i planiranju kako da ostvarite još jedan susret. Naredna sedmica mogla bi za vas biti u znaku ljubavi i početku ljubavne veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

U sedmici ispred nas u vaš ljubavni život uvući će se prošlost ili bolje reći situacije i problemi iz prošlosti. Nećete se moći suzdržati pa ćete partnera podsjetiti na neke stvari iz prošlosti koje nisu bile ispravne. Jasno da vam partner neće ostati dužan, jer će i on vas podsjetiti na vaše greške.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Previše ste opterećeni poslom, poslovnim problemima i obavezama, a zbog toga vam trpi ljubavni život. Uskladite svoje radno vrijeme sa slobodnim, kao i poslovni život sa privatnim životom. Može vam se desiti da vam se stvore ljubavni problemi, jer namjerno ili nenamjerno ipak zapostavljate partnera.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vaše misli su usmjerene prema osobi prema kojoj, po nekim nepisanim pravilima ne bi trebale biti. Srce kaže jedno, a razum drugo. Lomite se i ne znate šta da napravite. Sto god da odlučite, nećete biti zadovoljni, jer možete dobiti ono što srce želi, a opet s druge strane možete dosta izgubiti. Vrijeme je da se dogovorite sami sa sobom.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Sve manje postajete zainteresirani za ljubav i partnera. Nemojte mislit da se to ne primjeti iako vam se možda to ne daje do znanja. Osvježite svoju vezu nečime i probudite zaspale emocije umjesto da joj vješto izmičete.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2