LJUBAV U NAREDNA 3 DANA: došlo je vrijeme da OVAJ znak ZAPOČNE VEZU, jedna ljubav će ZAVRŠITI, a jedna TAJNA VEZA će se SAZNATI!-/

LJUBAV U NAREDNA 3 DANA: došlo je vrijeme da OVAJ znak ZAPOČNE VEZU, jedna ljubav će ZAVRŠITI, a jedna TAJNA VEZA će se SAZNATI!-/

19 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Postoji velika šansa da vam se kroz naredne dane javi osoba iz prošlosti, odnosno osoba sa kojom ste nekada imali vezu. Iako ste mislili da je to završena priča za sva vremena, ipak to će vas prilično uznemiriti i nećete moći prestati misliti na bivšeg partnera.

 

 

BIK

U posljednje vrijeme osjećate da u vašoj vezi nije više kao prije i da je došlo do nekih promjena, ali ne znate uzrok tome. Kroz naredna tri dana doći ćete do saznanja da vam partner nije bio iskren i da je napravio određene stvari koje nije trebao. Dugim i otvorenim razgovorom možete dosta toga rješiti.

 

 

BLIZANCI

Ljubavna sreća će vas  nastaviti pratiti i dalje i nećete imati nikakvih razloga za brigu. U danima koji dolaze, sa voljenom osobom ćete naprosto uživati. Dok slobodni pripadnici ovog znaka bi vrlo lako mogli ostvariti poznanstvo koje bi kasnije moglo prerasti u ljubavnu vezu.

 

 

RAK

Previše analizirate voljenu osobu i pratite svake sitnice, a onda se iz tih sitnica izrodi sumnja i nepovjerenje u partnera. Nemate razloga za brigu i pokušajte se malo opustiti. Porazgovarajte otvoreno sa voljenom osobom, a onda će se i vaše sumnje umanjiti.

 

 

LAV

Ljubav vam je veoma bitna u životu i ako ne dobijate ljubavi koliko pružate, tada niste sretni. U danima koji dolaze, vaša voljena osoba će vam jednim postupkom pokazati koliko mu značite i koliko mu znači sve što činite za vašu zajedničku vezu. Bit ćete sretni i ispunjeni zbog saznanja koliko ste voljeni.

 

 

DJEVICA

Iako sada smatrate da vas ništa ne može izbaciti iz takta i narušiti vaš odnos sa voljenom osobom, možda to baš i ne bude tako. Jedna osoba će vam priznati ljubav, a nakon toga, nećete moći to izbaciti iz glave.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2