DNEVNI HOROSKOP ZA 19. Jun: Ribi se sprema IZNENAĐENJE, Vagi stiže neočekivano, a OVAJ znak će nekoga RAZOČARATI!-

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. Jun: Ribi se sprema IZNENAĐENJE, Vagi stiže neočekivano, a OVAJ znak će nekoga RAZOČARATI!-

18 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U vaš život će se umiješati neka treća osoba i pokušati vam unijeti nemir u život, što će jednim dijelom i uspjeti i narušiti vam sklad odnosa sa partnerom. Što prije ga uvjerite da su to glasine i da mora vjerovati vama, tim prije ćete izbjeći veće probleme i svađu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Desit će se situacija da ćete na određenim primjerima uvidjeti da neki ljudi nisu onakvi kakvim se prikazuju i da nisu ono u što ste vi vjerovali. To bi moglo donijeti razočarenje. Na ljubavnom planu doći će do sukoba mišljenja i netolerancije jedno prema drugom. Netko će morati popustiti.

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Doći će do situacije da će vaš partner pokazati veće povjerenje drugima nego vama. Neke glasine će ga uzrujati. Vašu verziju priče će uzeti sa rezervom i nepovjerenjem, a veće povjerenje će pokazati onome što je čuo. Potreban će vam biti miran razgovor da izbjegnete svađu.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ne hvatajte se za sitnice i ne vršite pritisak i presing na vašeg partnera. Ne mora se svaka situacija izanalizirati do najsitnijeg detalja. Vaša razdražljivost će se odraziti i na vašeg partnera, te neće shvatiti zašto vam smeta sve kod njega.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Dan bi mogao biti prilično iscrpljujuć i na poslovnom planu i na ljubavnom planu. Budite spremni na neočekivane situacije. Ispostavit će se da vam partner neke stvari krije s namjernom da vas ne povrijedi istina, a upravo će se vas povrijediti to što vam je krio.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2