LJUBAV U NAREDNIM danima – Jedan znak neće moći izbjeći RAZOČARANJE i SUZE, dok će OVAJ znak blistati od sreće!-/

LJUBAV U NAREDNIM danima – Jedan znak neće moći izbjeći RAZOČARANJE i SUZE, dok će OVAJ znak blistati od sreće!-/

15 lipnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Za vas je bolje da ne srljate u vezu za koju pretpostavljate da neće biti duga. Možda je bolje da trenutno budete i sami nego da patite zbog nekoga tko vas ne zaslužuje. Svakako ćete jednom pronaći osobu koja će biti vama po mjeri i koja će vas voljeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Morat ćete se pomiriti sa tim da ste za vašeg partnera samo zabava i ništa više. Pokušajte prave odluke donijeti što prije dok se niste previše vezali za tu osobu. Zajedničku budućnost teško da možete imati pa je vrijeme da počnete misliti na svoju budućnost.

 

 

BLIZANCI

Da li vam je potrebno da se vraćate u prošlost i ponovo činite iste greške?! Naredni dani dat će vam jasan dokaz što vam je činiti i usmjerit će vas u pravom smjeru, koliko god on bio bolan u ovom trenutku.

 

 

RAK

Bolje je da sačekate pravu ljubav koju ćete odmah prepoznati nego da srljate u nešto bez veze. Dani pred vama bi trebali biti dani vaše odluke pa dobro razmislite kako ćete ovoga puta postupiti.

 

 

LAV

Iskreno vam je stalo do jedne osobe i vi ćete toj osobi otkriti svoje osjećaje već narednih dana. Učinite to, a zvijezde će biti na vašoj strani i omogućit će da uspijete u onome što želite.

 

 

DJEVICA

Ljubav je vaša najveća snaga i vi ste jako sretni kada znate da ste srce dali pravoj osobi. Sve je to dobro za vas ali ipak nemojte slijepo vjerovati nikome da se ne razočarate. Zadržite određenu distancu i vidite kako će ta osoba reagirati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2