Jedan znak se MORA BORITI ZA LJUBAV, Rak TUŽAN, Lav RAZOČARAN, a OVOM znaku dolazi LIJEPA PROMJENA!-/

Jedan znak se MORA BORITI ZA LJUBAV, Rak TUŽAN, Lav RAZOČARAN, a OVOM znaku dolazi LIJEPA PROMJENA!-/

12 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Sami ne znate što  želite, imate veliku zbrku u glavi i to vam se nimalo ne dopada. Počinjete  sumnjati u sve i svakoga, uključujući i ljubav partnera prema vama. Ponekad se pitate da li je to osoba sa kojom želite živjeti do kraja života. Iskoristite naredne dane, posvetite se sebi i dobro razmislite o svemu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Zvijezde će vas štititi i paziti u narednim danima, a to znači da će vam dani koji dolaze biti sretni i kada je riječ o ljubavi, poslu, ali i privatnom životu. Ljubav će postati posebna priča, pa bi slobodni pripadnici ovog znaka vrlo lako mogli upoznati onu pravu osobu, svoju srodnu dušu. Oni u vezi će uživati u romantičnim trenucima sa svojim partnerom.

 

 

BLIZANCI

Svađe su ono što vas očekuje u periodu koji dolazi. One su sastavni dio svakog života i svake veze i svatko bi se trebao znati nositi sa tim situacijama. Zaboravite na ponos i budite baš vi prvi koji će prići voljenoj osobi i ponovo uspostaviti miran i lijep odnos. Neki drugi puta, voljena osoba će biti ta koja će učiniti isto.

 

 

RAK

Kada naiđemo na neki novi problem u životu, onda se na stari problem na kratko zaboravi. Koliko god da vas stišće sve sa svih strana, u narednim danima uhvatit će vas nostalgija jer ćete se prisjetiti jedne osobe iz prošlosti koja više nije dijelom vašeg života.  Tadaćete poželjeti  tu osobu blizu sebe jer smatrate da bi vam to moglo pomoći. Mnogo će vam ta osoba nedostajati u narednim danima.

 

 

LAV

Naredni dani bi vam vrlo lako mogli biti  teški, jer će vam bliska osoba nanijeti nepravdu i razočaranje. To je osoba od koje nikada tako nešto ne bi pomislili. Neće vam biti lako prihvatiti tu činjenicu i nećete znati kako se sa tim nositi. Doći će do nesigurnosti u samoga sebe i to će trajati neko vrijeme.

 

 

DJEVICA

Neprestano mislite na jednu osobu i nadate se da će vam se ta osoba nekako javiti. Uporni ste i ne odustajete gotovo nikada kada si nešto zacrtate, ali ovoga puta nemate hrabrosti učiniti prvi korak. Bilo bi dobro da smognete samo malo hrabrosti ovoga puta jer bi vam se to moglo isplatiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2