LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA: Ako ste rođeni u OVA 3 ZNAKA pred vama su ljubavni dani kao iz SNOVA!-/

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA: Ako ste rođeni u OVA 3 ZNAKA pred vama su ljubavni dani kao iz SNOVA!-/

10 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Prebrzo će vam proći naredna sedmica jer ćete doživljavati samo lijepe stvari svaki dan. Sretni događaji vezani za vaš ljubavni život će se izmjenjivati kao na pokretnoj traci. Nova poznanstva, zaljubljenost, sreća, to vas očekuje jer tako kažu ciganske karte. Prekrasni dani slijede pa pokušajte pamtiti svaki trenutak sreće koju doživite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Naredne sedmice slijedi vam buđenje i konačno shvaćanje ponašanja osobe za koju ste smatrali da je samo prijatelj. Veliko iznenađenje za vas će biti kada vam ta osoba izrazi svoju ljubav prema vama. Tada ćete shvatiti mnoge stvari koje su se događale, a niste ih znali ispravno prepoznati. Sve će vam ubrzo postati kristalno jasno, a na vama će biti da odlučite što ćete.

 

 

BLIZANCI

Ciganske karte vam otkrivaju veliki događaj naredne sedmice u vašem ljubavnom životu. Da li ćete upoznati ljubav svog života, svoju srodnu dušu ili ćete konačno uspjeti očarati osobu koju dugo želite, to ćete sami saznati brzo. Sreći neće biti kraja kada konačno ostvarite svoj naum. Sretan period je pred vama pa uživajte.

 

 

RAK

Duži period vaš ljubavni život nije baš dobar. Tražite i tražite, a nikako da nađete osobu sa kojom bi željeli vezu. Naredna sedmica je sretna prema ciganskim kartama upravo što se ljubavi tiče. Pokušajte, skupite hrabrost i krenite u akciju. Sretan period je pred vama pa ga iskoristite.

 

 

LAV

Vaša velika odluka vas čeka naredne sedmice. Ta odluka ticat će se vaše veze i budućnosti sa vašim partnerom. Odlučite pametno i realno jer najbolje znate što vam je potrebno, a što ne. Osobe koje traže svoju srodnu dušu narednu sedmicu i dalje će provesti u traženju ali neće imati puno sreće u tome. Morat će pričekati bolja vremena i bolje ciganske karte.

 

DJEVICA

Vas očekuje naredne sedmice jedno lijepo iznenađenje koje će vam prirediti osoba koja vam se sviđa ali niste imali hrabrosti to joj reći. Ta osoba će preuzeti inicijativu kad već vi niste. Bit će to vrlo ugodno iznenađenje i početak jedne romanse. To neka vam bude pouka za ubuduće da uzmete ono što želite ili bar pokušate uzeti bez straha jer nemate što izgubiti, a možete puno dobiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2