LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Jun: Jedna ljubav će ZAVRŠITI, a jedna će POČETI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Jun: Jedna ljubav će ZAVRŠITI, a jedna će POČETI…

7 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Udaljujete se od vaše voljene osobe. Svu pažnju koju usmjerava ka vama, vi jednostavno ignorirate i živite u svom svijetu. Imajte na umu da ako želite održati vašu vezu skladnom, da morate neke stvari mijenjati.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan ispred vas, donijet će vam nešto savim neočekivano. Od vama bliske osobe, saznat ćete da se sviđate jednoj osobi, no nećete saznati o kojoj je točno osobi riječ i kome se vi to sviđate. To će svakako biti nešto što će vam uljepšati dan.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Vaša voljena osoba će učiniti nešto lijepo zbog čega ćete ju početi idealizirati. Ne nasjedajte, možda je to samo zamka, jer bi uskoro vaš partner mogao tražiti nešto od vas i pri tome će vas podsjetiti na današnju gestu.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dan ispred vas će vam biti prebukiran i nećete imati previše vremena ni za društveni život ni za ljubavni. U kasnim satima, vaša voljena osoba izrazit će želju za nečime i tražit će od vas da ju finansijski podržite, jer sama nije u mogućnosti priskrbiti si ono što želi.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Dan ispred vas bit će posebno naglašen po vašem emotivnom stanju. Osjećat ćete se na momente tužno i isprazno i bit će vam potrebna pažnja, ljubav, lijepa riječ ili jednostavno samo ugodan razgovor sa voljenom osobom.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Dan ispred vas mogao bi biti buran kada su ljubavni odnosi u pitanju. Izbit će velika ljubomora i sumnja jedno u drugo. Sumnja će se odnositi na vjernost i iskrenost. Situacija će biti napeta, ali ubrzo ćete dati i dobiti sve odgovore i dokaze, kako bi sva sumnja nestala.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2