Sudbina će ovaj mjesec iznenaditi OVE znakove i donijeti im NAJLJEPŠE DANE u ŽIVOTU!

Sudbina će ovaj mjesec iznenaditi OVE znakove i donijeti im NAJLJEPŠE DANE u ŽIVOTU!

29 svibnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Odmah na vrhu osjećat ćete se energično i puni energije, strastveni prema planovima koje ste spremili.

Karta nade praktički će vas gurnuti kroz vrata u nešto zabavno i društveno, dok će karta veselja biti tu da vam pomogne u dobrom i lošem određene situacije.

Vaše će financije napredovati. Možda ćete htjeti meditirati tijekom Punog Mjeseca jer bi vas ovaj događaj mogao pomalo skrenuti s kursa, učiniti da se osjećate uznemireno i nestabilno. Bit ćete dobro ako se bacite na kreativan projekt.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Mjesečni horoskop: Dakle, govorimo o energiji, dominaciji, sposobnostima – a također govorimo i o fitnesu, snazi ​​i uz pomoć karte nade, sposobnosti da to smanjite ako želite. To zvuči jako dobro uravnoteženo, a ravnoteža donosi jasnoću i mir.

Ako ste već u partnerstvu, htjet ćete se potpuno posvetiti i zbližiti sa svojim partnerom.

Ako ste slobodni, recimo da će vaše moći životinjskog magnetizma biti izvan ljestvice. Okupljanja i pomirenja ovog su mjeseca u vašim zvijezdama, stoga predvidite društvena okupljanja sa starim prijateljima i poznanicima.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec dobit ćete priliku doživjeti ‘dobre stvari’, a to nije nešto što ste ikada očekivali da će se dogoditi.

Iako obično sumnjate, vaša sumnja i cinizam morat će vas odmaknuti u niz zanimljivih i pozitivnih avantura ovog mjeseca.

U ljubavi se, na primjer, događa ono što ste mislili da se nikada ne može dogoditi. Zapravo, to je osnovni okus mjeseca: sad će se dogoditi sve u što ste tako intenzivno sumnjali, i bit ćete oduševljeni jednostavno zato što niste ni mislili da biste i vi mogli dobiti pravi ‘dobar mjesec’.

Karta Iskrenosti podupire vašu komunikaciju, pa bi vas do kraja mjeseca mogla  čak dovesti do boljeg posla. ‘Dobre stvari’ su zapravo vaša sudbina.

RAK

Mjesečni horoskop:  Oh, kako ćete imati koristi od karte ponosa, jer ona funkcionira u vašoj kući produktivnosti i uspjeha. Ovog mjeseca se radi o poslu, a sada je vrijeme da zaradite novac.

Možete raditi svoju magiju i uloviti si taj idealan posao – ovog mjeseca – ako tako odlučite. Tu se morate probuditi i donijeti odluku: Jeste li promatrač – ili ste sudionik vlastitog života?

Možda ste bili promatrač, bojali se iskoristiti tu priliku i požalili što ste odlučili odgoditi – ali sreća vam kuca na vrata sa novom mogućnošću, a lekcija je ovdje za vas da iskoristite tu priliku i poboljšate svoju radnu situaciju.

Strah od nepoznatog samo vas sputava, zatvara u vlastitu sumnju. Budite neustrašivi – iskoristite tu priliku i zgrabite ono što vam dolazi.

 

 

LAV

Ovo je mjesec nade za vas. Nada u blisku i daleku budućnost – kakva eksplozija.

Ono što možda radite ovog mjeseca je uspostavljanje potencijala za profesionalni rast. Izbori napravljeni tijekom ovog mjeseca mogu utjecati na vas cijeli život.

Iako su mnogi od ovih izbora i mogućnosti vođeni karijerom, postoji i velika šansa da ćete naletjeti na nekoga s kim ćete se zaista slagati, a to bi mogao biti prijatelj ili ljubavnik.

Jupiter za vas cijelo vrijeme radi na cijelom naporu “proširenja”, koji će se u vašem životu pokazati kao novi interesi i vjerojatno odvažne nove avanture. Primijetit ćete skok u svojoj karizmi, oko 21., a pun Mjesec bi vas mogao tražiti

 

 

DJEVICA

Karta nade obećava da će vam ovaj mjesec biti vrlo dobar.

Vaša je vizija preseljenja, kupnje novog doma ili jednostavno pronalaženja novog mjesta za sebe spremna. Želite otvoreni prostor, a ta potreba za putovanjem bit će podignuta na novu razinu.

Mladi mjesec će podržati vaše snove, dopuštajući vam da razmišljate jasno i radite prema bilo kojem cilju koji imate na umu.

I Karta Iznenadne Sreće je tu da poboljša vaš profesionalni život, a Karta Veselja u vašem komunikacijskom sektoru je ono što će vam širom otvoriti vrata.

Možda vam se predstavi riskantan prijedlog, koji bi vam mogao biti sjajan ako imate hrabrosti prihvatiti ga.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2