NAJVIŠE razloga za LJUBAVNU SREĆU će imat OVI znakovi – jednima se vraća BIVŠA LJUBAV, a drugi će upoznati osobu DOSTOJNU SEBE!

NAJVIŠE razloga za LJUBAVNU SREĆU će imat OVI znakovi – jednima se vraća BIVŠA LJUBAV, a drugi će upoznati osobu DOSTOJNU SEBE!

29 svibnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Povremeno vam se čini da dobijete ove trenutke jasnoće o sebi, svom životu i naravno o ljubavi.

Ovaj će mjesec biti jedan od onih trenutaka koji će vam pomoći da povežete točke o mnogim nedavnim pitanjima koja ste sebi postavljali.

Ovo je samo jedan dio jer slijedi najvažniji dio, što ćete učiniti po tom pitanju.

Iako ste obično izvrsni u idejama, često zaglavite u tome kako promijeniti radnje ili ponašanje kako biste se mogli približiti svom cilju. Ovaj put odgovori na ova pitanja leže u vama samima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovog mjeseca sve je u tome da pustite loptu da padne. Svojim nedavnim radom na otkrivanju koliko je važno govoriti svoju istinu shvatit ćete da je nemoguće zadržati stvari onakvima kakve su bile, a pritom se i sami počastiti.

Ovo može izgledati pomalo kao potezanje konopa s obzirom na to kako ste uvijek radili stvari i kako želite raditi stvari koje idu naprijed.

Opustite se u procesu i shvatite da ponovo učite kako ne samo poštovati svoju istinu, već i kako voljeti.

 

 

BLIZANCI

Svuda postoje novi počeci ako ste spremni pogledati. Nikada niste zaglavili u nečemu samo zato što je to nekad bilo istina, pogotovo u vezi. Činjenica je da je važno slijediti svoja srca i govoriti svoju istinu, ponekad dok rastemo te promjene.

U ovom slučaju najvažnija stvar koju možemo učiniti je čast što umjesto da se povučemo u kut govoreći da je ovo put koji smo odabrali. Potražite kamo vas promjena vodi ovog mjeseca, umjesto obrnuto.

 

RAK

Uvijek postoji jedna posljednja prepreka koja stoji između nas i života koji želimo živjeti. Ponekad otkrijemo da smo to mi, ponekad vjerovanje, a drugima je to odnos od kojeg se jednostavno nismo htjeli potpuno odvojiti.

Stvar je u tome da svaki odnos može poslužiti nekim potrebama, samo je pitanje jesu li te potrebe kojima on služi i dalje one koje imate. Kad se u svom životu poravnamo, to je u svim područjima, nemojte se suzdržavati samo zato što je teško otpustiti se.

 

 

LAV

Najveći način na koji odajete svoju moć jest pretvarati se da odnos zadovoljava vaše potrebe, a zapravo ne. Nikada se ne možemo žrtvovati čekajući da drugi bude spreman. Umjesto toga uvijek moramo prihvatiti istinu trenutka.

Nemojte se bojati sanjati ili voljeti više nego što ste ikada. Pogotovo ako to znači da morate krenuti putem u životu za koji niste ni mislili da ćete. Zapamtite da nagrada i rizik uvijek dolaze ruku pod ruku, ali najveće žaljenje nije poštovanje sebe i svojih potreba.

 

 

DJEVICA

Spreman si. Možda vam se ne čini u potpunosti kao da jeste, ali ovo novo poglavlje u vašem ljubavnom životu koje ste stvarali neko vrijeme konačno je spremno za početak.

Bilo da to znači da je pred vratima netko novi ili ne, ovaj mjesec prelazite prag s kojeg nema povratka.

Umjesto da se samo usredotočite na ono što izgleda kao da ste odustali, pogledajte što ćete dobiti.

Ako je netko namijenjen putovanju s nama u naš rast, hoće, a ako ne, onda je to najnježniji način na koji svemir može reći: “Ne, to nije za vas”. Slušajte očito da ovog mjeseca, čak i ako su u suprotnosti s onim što ste mislili da će se dogoditi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2