FINANCIJE u JUNU: Horoskop otkriva tko VIŠE NIKAD NEĆE IMATI PROBLEMA s NOVCEM, a tko će doživjeti pravu financijsku katastrofu!

FINANCIJE u JUNU: Horoskop otkriva tko VIŠE NIKAD NEĆE IMATI PROBLEMA s NOVCEM, a tko će doživjeti pravu financijsku katastrofu!

29 svibnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesec može biti povoljan u smislu novca i financija, a vaša ušteda može biti pogođena. Postoje šanse za financijske izdatke za pitanja vezana za zajmove. Vaša rodbina može zatražiti financijsku pomoć od vas. Možda nećete dobiti željenu olakšicu u pitanjima poreza i kredita. Nije dobro vrijeme za velika ulaganja na tržištu dionica bez savjeta stručnjaka. U tom razdoblju također možete dobro uštedjeti iz različitih izvora pa planirajte sigurnu investiciju za ovaj mjesec.

Ako se bavite pravnim poslovima, ovaj mjesec bi mogao donijeti dobru financijsku dobit. Predviđeni su neplanirani izdaci za putovanja. Mogu se pojaviti troškovi za pridruživanje novim tečajevima vezanim za meditaciju ili jogu. Možda nećete postići željenu financijsku dobit u smislu obiteljske imovine ili poslovanja. Trebali biste izbjegavati nepotrebne rasprave sa svojim poslovnim partnerom, jer to može dovesti do financijskog gubitka u poslu ili obiteljskom poslu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Financijska slika nije sjajna tijekom ovog mjeseca. Za postizanje financijskih ciljeva mogu biti potrebni odlučni i uporni napori. Ovo možda nije najpogodniji trenutak za početak novog posla. Slično tome, nagađanja učinjena tijekom ove faze možda neće dati produktivne rezultate, pa je pametno suzdržati se od takvih unosnih aktivnosti. Ovaj mjesec možda neće biti pogodan ni za nova ulaganja, osobito dionice. Troškovi će se u ovom trenutku vjerojatno povećati. Morate biti oprezni u vezi s istim. U ovom trenutku obuzdajte svoje potrebe za izdacima. Otkažite nevažne planove i putovanja. Uložite novac u područja koja vam mogu donijeti dugoročnu dobit. Povrat će vjerojatno biti stabilan i također će vam dati povjerenje u stanje vašeg banaka. Krajem mjeseca možda ćete se osjećati zadovoljnije svojim naporima sa stalnim prihodom i štednjom. Posudite novac svojoj obitelji, u slučaju da im zatreba. To može uključivati ​​i vaše rođake.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec ćete vjerojatno dobro zaraditi. Planetarni utjecaj mogao bi vam pomoći da krenete naprijed, nemojte se žurno obvezivati. Možda je bolje nastaviti samo s određenom strategijom u pitanjima koja se tiču ​​vaših financija i ulaganja. Vaš financijski položaj može ostati zadovoljavajući i postoje šanse za povećanje bogatstva tijekom ove faze. Ne poduzimajte ambiciozne korake jer vaše ishitrene ili nepromišljene odluke mogu uzrokovati nepotrebne probleme u drugoj polovici ovog mjeseca. Također, budite oprezni dok preuzimate obveze o nekim važnim financijskim pitanjima. Neki čvrsti financijski planovi i učinkovita provedba vjerojatno će poboljšati vaše financijsko stanje u posljednjem dijelu ovog mjeseca. Vjerojatno će vam pružiti dovoljnu podršku i mogućnosti za rješavanje nekih neriješenih problema i traženje rasta i dobiti.

 

 

RAK

Planeti tijekom ovog mjeseca ukazuju na poboljšanje vašeg položaja na financijskom planu. Unatoč povećanju zarade i rezervnih sredstava, vjerojatno ćete se suočiti s problemima u dovoljnoj uštedi zbog većih troškova početkom ovog mjeseca. Ova faza ukazuje na moguće greške u financijskim pitanjima. Dakle, budite izuzetno oprezni što se tiče financijskih pitanja. Uvjeti se mogu postupno poboljšavati, a financijski poslovi obavljeni sredinom ovog mjeseca vjerojatno će vam dati povoljne rezultate. Možete kupiti nekretninu, vozilo ili dati novi izgled svojoj kući. Možda će u drugom dijelu ovog mjeseca biti dovoljno mogućnosti za rast i dobit. Dajte sebi najbolju moguću priliku da primijenite svoje vještine na nove projekte i prilike za povećanje financijske snage.

LAV

Ovo može biti povoljan mjesec za vaše financije. Možda ćete pronaći izvrsne mogućnosti zarade. Kako mjesec počinje, možda će vam donijeti dobra vremena za vaša financijska pitanja. Možda ćete moći učinkovito upravljati resursima i vjerojatno ćete povećati svoju sadašnju financijsku snagu. Kako mjesec odmiče, bolja planetarna podrška može vam pomoći ubrzati tempo napretka. Ovog mjeseca možda ćete morati posvetiti posebnu pozornost svojim dugogodišnjim projektima. Tijekom drugog dijela ovog mjeseca, savjetuje se da pregledate ili ponovno stvorite svoje financijske planove kako biste poboljšali svoju financijsku snagu i postigli željene rezultate. Možda će vam biti dovoljno planetarne potpore pa morate iskoristiti ovo razdoblje da završite i riješite financijske zadatke koji su u tijeku. Rezultati mogu potrajati, ali nastavite strpljivo. Možda ćete na kraju postići uspjeh.

 

DJEVICA

Financijska sigurnost jedna je stvar koja je najpotrebnija i najtraženija. To ćete naučiti ovog mjeseca. Pripremite se za izazove u svom profesionalnom životu koji mogu izravno utjecati na vaše financijsko stanje. Morate paziti da uravnotežite ono što je ostalo. Čak i ako ste uštedjeli mnogo novca, 11. do 23. ovog mjeseca možda vam neće dopustiti da uštedite novac. Složite se sa svojim troškovima i zaradom i pokušajte to ostvariti samo kada je to važno. Ne trošite novac na nepotrebne stvari. Pokušajte izbjeći ulaganja ovog rujna i tada ćete uskoro moći ostvariti dobru zaradu. Morate shvatiti da vaša ulaganja mogu donijeti dobre prinose, ali samo uz strpljenje. Stoga se ne pokušavajte uspoređivati ​​s drugima koji zarađuju više ili manje od onoga što zarađujete.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2