FARAONSKI HOROSKOP za JUN otkriva vašu sudbinu za narednih 30 dana! – Evo čiji će život doživjeti preobražaj u ljubavnom i financijskom smislu!

FARAONSKI HOROSKOP za JUN otkriva vašu sudbinu za narednih 30 dana! – Evo čiji će život doživjeti preobražaj u ljubavnom i financijskom smislu!

29 svibnja, 2022 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Mjesečni horoskop:  Ako se možete uhvatiti u koštac s nekim starim zdravstvenim problemima, trebali biste krenuti,ali to je upozorenje. Ovaj mjesec bi mogao biti težak za vas, a to bi moglo pogoršati vaš stres, uzrokujući da se loše zdravlje manifestirate na druge načine. Čuvaj se.

Ovaj mjesec ćete vidjeti bivšeg, a oni bi vas mogli dovesti u iskušenje, ako ste već u vezi.

Držite glavu uspravno i izbjegavajte povrijediti ljude jer će vam se to vratiti.

Ovaj mjesec je također onaj u kojem ćete trebati strpljenja koliko god možete, posebno na radnom mjestu. Ako čekate novac, doći će, ali ne u ovom mjesecu.

Ono što vam ide ovaj mjesec, je vaš kreativni proces. Bacite se na svoju ljubav prema umjetnosti ili glazbi, gadgeti i igračke koje volite čekaju vaše okretne prste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ovo je mjesec u kojem radite na svojoj vezi, a možete znati i da će vam se trud isplatiti. Vrijeme je da počnete govoriti što mislite i govoriti istinu.

Nešto ste skrivali, pa tako i vaš partner. Ako ste slobodni, možete očekivati ​​istu vrstu ‘potrebe za istinom’. Ovo nije mjesec za prevrtanje na bilo koji način.

Vaš obiteljski život izgleda sjajno i vaše zdravlje. Ono što bi vas moglo učiniti malo nervoznim je ideja o trošenju novca, što ćete činiti u drugom dijelu mjeseca.

Ovo je dobro vrijeme za vas i vaše da planirate preseljenje jer ćete imati sreće u nekretninama i putovanjima. Nastavite raditi ono što ste radili, u smislu duhovnog zdravlja – na pravom ste putu.

Još jednom, istina vas oslobađa, stoga očekujte puno slobode. Živite u svojoj istini i naći ćete mir i sreću.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Mjesečni horoskop:  Ovaj mjesec ima potencijal da bude sve što želite, ali jedina stvar o kojoj ćete morati voditi računa su obiteljski poslovi. Nitko se ne želi ‘slagati’ i opet će vam pasti na ramena biti onaj ‘veliki’ koji će sve smiriti.

Ova vrsta neprijateljstva nije rezervirana samo za praznične dane, stoga se pripremi za obiteljski stres. Druga strana medalje obećava osobni rast u karijeri, te osjećaj da se još više zbližavate s partnerom.

Možda ćete biti u iskušenju da prekomjerno utopite svoje obiteljske tuge  pićem, jelom, trošenjem, ali bilo bi vam pametno odgoditi sve to.

Obratite se svom partneru za podršku, rado će vam pomoći. Ako smatrate da trebate pomoć – pitajte. Ne budi previše ponosni. Ovog mjeseca, ima puno toga na tebi i trebat će ti prijateljski pomagač koji će te izvući kroz teža vremena.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Pokušavate svog partnera više uključiti u stvari koje volite, a zauzvrat postajete sve bliži.

Njegovi interesi su sada nešto u što i vi želite biti uključeni, što cjelokupno partnerstvo čini fluidnim i ravnopravnim.

Dugo ste čekali na ovo, zapravo, vidjeli ste dane kada ste mislili da je gotovo. Studeni djeluje kao ljekoviti melem za vaš romantični život.

Posao, s druge strane, možda neće izgledati obećavajuće ovaj mjesec, i iako nije ‘gotov’, možda ćete se osjećati kao da biste željeli da jest.

Ovaj mjesec naučit ćete se povući na poslu, jer možete samo ugroziti svoj položaj ako nastavite izazivati ​​vlasti.

A opet, to ne bi bila ti, da ne izbrbljaš što ti je na umu. Pokušajte ovdje pronaći ravnotežu; govorite što mislite, ali nemojte se truditi ljuljati čamac karijere.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Mjesečni horoskop:  Ovaj mjesec će poboljšati vaše karizmatične načine, a to će bez sumnje rezultirati time da ćete izgledati vrlo privlačno. Ono što je sjajno znati je da vaš atraktivan fizički izgled dolazi kao svjedočanstvo vašeg zdravog načina života.

Ovo je mjesec u kojem ulazite u teretanu – brinete o sebi i odvajate vrijeme da budete sretni koliko god možete. Vaš će partner ovog mjeseca biti vrlo pažljiv prema vama, a ako ste slobodni, očekujte da će k vama privući mnogo zainteresiranih.

Posao nije u najboljem stanju, ali to bi se trebalo promijeniti krajem mjeseca. Najbolje je da tijekom mjeseca iskoristite taj svoj zdravi duhovni um i manifestirate dobrotu koju ste tako navikli davati u velikim količinama. Lijepost se računa, a vi ste lider na tom frontu.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Svidjet će vam se power trip koji vam pruža naš vlastiti znak dok ga obasjava Sunce, a vi ćete uzeti tu energiju i iskoristiti je najbolje.

U vašem slučaju, najbolje znači moći zavoditi po volji i dominirati kada je to potrebno. Kao i mnogi drugi ovog mjeseca, i vi ćete naletjeti na neke obiteljske nerede.

Čini se da se više nitko ne želi slagati, niti želi pokušati. To bi vas moglo natjerati da trčite u brda, da tako kažem, jer stvarno ne želite imati nikakve veze s ljudima (čak ni članovima obitelji) koji se ne žele truditi pokušavati izliječiti svoje živote.

Vi ste, s druge strane, potpuno zainteresirani za iscjeljivanje vlastitog života. Vaš pozitivan stav možda neće donijeti novac, ali će svakako donijeti ljubav i ljubavnu pažnju. Ovaj mjesec bolje ste u spavaćoj sobi nego u uredu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2