HOROSKOP za JUN: Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, a kome dolazi VELIKO BOGATSTVO!

HOROSKOP za JUN: Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, a kome dolazi VELIKO BOGATSTVO!

28 svibnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Morate se prilagoditi lokalnim pravilima i okolnostima, čak i ako ih ne razumijete ili temelje na kojima su izgrađeni. Ovaj mjesec donosi izazove vašeg samopoštovanja, ali vam i daje priliku da djelujete skromno i učinite nešto vrlo konstruktivno za budućnost.

Kako se bliži sredina mjeseca, emocije se uzburkavaju i neizbježno ćete se suočiti s nekim svojim sjenama. Odnosi bi mogli postati teški, a privlačnost bi se mogla prebaciti s jedne osobe na drugu kada to najmanje očekujete. Pitanja fizičkog dodira i ljubomore su najveći prioritet, ali instinktivni načini mogli bi vas gurnuti na mjesto gdje se ponižavate umjesto da vidite koliko ljubavi uistinu zaslužujete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Već sredinom mjeseca osjetit ćete kako se stvari mijenjaju i okreću. Ovo nije trenutak da svoje povjerenje ulažete u riječi drugih ljudi, pogotovo ne kada vas instinkti usmjeravaju u drugom smjeru. Pobrinite se da odaberete iskrenost u odnosu na bilo koji drugi pristup, gledajući kako to utječe na druge i na vaše samopoštovanje.

Ono što ste gradili moglo bi se iznenada promijeniti i postati nešto sasvim drugo. Razočaranja su moguća, ali ste stabilni u svojim željama i znate kako se osjećate prema drugim ljudima i svojim ciljevima. Neke su smetnje potrebne kako biste mogli očistiti put prema cilju koji želite postići.

 

 

BLIZANCI

Mjesečni horoskop: Dosta je nelagode u ovom mjesecu i morate pronaći način da se usredotočite na male stvari koje vas čine sretnima, kako biste se mogli držati pozitivnih osjećaja i optimizma. Druga polovica mjeseca može vam donijeti nove ljubavne priče ili susrete, ali emocije su narušene.

Neka uvjerenja jednostavno su negativna i guraju vas u teške situacije koje se mogu izbjeći. Niste obvezni patiti kroz stvari koje se čine “potrebnima” ako vas čine nesretnima. Zapitajte se je li vam cijena koju biste trebali platiti za određeni cilj pregruba ili možda nerealna i slobodno odaberite lakši put.

 

 

RAK

Sateliti u našoj orbiti programirani su tako da izbjegavaju meteorite. Znate da ste na vrijeme razmišljali o važnim detaljima i potencijalno destruktivnim pitanjima, ali ste i dalje zabrinuti kako će vaša rješenja dugoročno funkcionirati. Nešto ne izgleda dobro i dok ste u skladu s praktičnom stranom stvari, neke se emocije i ljudski odgovori jednostavno ne mogu predvidjeti.

Slušajte glas u sebi koji vam govori gdje se kriju odgovori. Možda trenutno ne možete u potpunosti razumjeti djela drugih ljudi, ali imate osjećaj o stvarima koje bi mogle biti destruktivne i onima koje nisu baš prijetnja. Utroba će vam pokazati mnogo više nego što ste mogli zaključiti iz prošlosti ili tuđih riječi.

 

LAV

Mjesečni horoskop:  Mjesec je uglavnom rezerviran za financijska pitanja i sustav vrijednosti koje je potrebno promijeniti i popraviti. Općenito, bili ste zadovoljni načinom na koji ste bili tretirani, ali to bi se moglo promijeniti u nadolazećim tjednima, jer shvaćate da neki ljudi rade puno manje i postižu puno više samo zato što su njihovi talenti prepoznati.

Osvijetlite tko ste i pokušajte se ne smiriti. Koliko god samokritični bili, ponekad se morate tupo podržati i prihvatiti nedostatke koji vas čine čovjekom. Svatko ima svoje sjene i pogrešno izgrađena uvjerenja, kao i rane i mračne emocionalne putove ispod površine. Nemojte se osjećati loše zbog svojih kad ima toliko kvaliteta i autentičnih talenata na koje možete biti ponosni.

 

 

DJEVICA

Početak mjeseca dolazi s izazovom sebe kada i netko drugi treba puno pažnje. Važno je zapitati se gdje se istina krije, što niste vidjeli kao realno i što je posljedica te kako možete utjecati na važne odnose razmišljajući o drugoj strani priče ili razmišljajući o sebi.

Neka poboljšanja zahtijevaju puno više vremena nego što ste očekivali. Ne žurite sa sobom i svojim unutarnjim poslom. Ako morate žuriti sa stvarima, požurite s onima koji su praktični, realni i dio vaše dnevne rutine. Promjene u vašem rasporedu i načinu na koji doživljavate svoje obveze mogle bi s vremenom znatno promijeniti vaše srce i vaš emocionalni svijet. Ovo je dobro vrijeme da se oslobodite otrovne navike.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2