Drage ŠKORPIJE, okolnosti vam idu u prilog, a sreća će biti na vašoj strani u JUNU. Pred vama je mjesec pun sreće, uzbuđenja, prilika i dobrih vijesti!

Drage ŠKORPIJE, okolnosti vam idu u prilog, a sreća će biti na vašoj strani u JUNU. Pred vama je mjesec pun sreće, uzbuđenja, prilika i dobrih vijesti!

25 svibnja, 2022 0 By Admin

Velik i opširan horoskop za mjesec JUN koji se sastoji od:

-Općenite astrološke analize

-Ljubav

-Financije

-Karijera

-Posao

-Profesionalci

-Zdravlje

-Studenti

 

Općenito:

Mogli bi imati progresivno vrijeme u ovom mjesecu. Sada možete biti ambiciozni i vaš način razmišljanja pozitivan, a također možete imati koristi od vaših sastanaka, planiranja i nekoliko nastojanja. Vaša karijera također može svjedočiti rastu i uspjehu. Čini se da vam okolnosti idu u prilog, a sreća na vašoj strani. S druge strane, u vašem životu može biti obiteljskog mira i sreće, a vaša djeca ili vi možete učiniti nešto značajno što može pružiti radost vašoj obitelji. Međutim, na dugim putovanjima mogu nastati prepreke, a neki se mogu suočiti s razočaranjima u stranim zemljama. Osim toga, rad u stranoj zemlji možda vam sada neće donijeti napredak ili prosperitet. Ali, možda ćete biti uspješni u svom studiju i visokom obrazovanju u stranim zemljama. Također biste mogli dobiti neke usluge i podršku od vlasti, prijatelja, kolega i rodbine.

 

Ljubavna veza:

Vaš bi ljubavni život mogao biti uzoran. Neki samci bi se mogli zaljubiti u nekoga tko je uzbudljiv i strastven koji sada dolazi u njihov život, a romantični susreti mogu biti smisleni i dugotrajni. Oni koji su već u vezi mogli bi se lijepo provesti zajedno, a njihova povezanost, intimnost i povjerenje rastu. S druge strane, novopečeni bi mogli biti sretni i uzbuđeni što će provoditi vrijeme zajedno. Neki parovi također mogu putovati na egzotična mjesta, što im može pružiti radost i zadovoljstvo. Nekoliko parova koji ispunjavaju uvjete također sada mogu očekivati ​​bebu. Vaša ljubav, kao i bračni život, može biti skladan, s puno povjerenja, međusobnog poštovanja i intimnosti. Osim toga, vaši roditelji i braća i sestre mogu biti podrška i surađivati ​​tijekom tog vremena.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Financije:

Vaše financijsko stanje izgleda jako, a stanje u banci dobro. Međutim, vaša nepažnja po pitanju novca i nepotrebni troškovi mogu vam donijeti neke gubitke. Ali vaša ušteda može biti zgodna unatoč visokim troškovima zbog stalnog priljeva tekućeg novca iz više izvora. Dakle, mnogi bi mogli  biti sretni jer će im prihodi i zarada rasti ovog mjeseca. Osim toga, vaša ulaganja i druge špekulativne aktivnosti također mogu donijeti ogromne količine novca, a možete dobro zaraditi na svojim tržištima obveznica i dionica. Osim toga, neki bi mogli zaraditi novac zarađujući kamate, a neki sada iznajmljujući svoje nekretnine.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2