Drage DJEVICE, mjesec JUN će vam biti vrlo progresivan i uspješan, donosi vam ostvarenje želje, radost, dobre vijesti i evo šta još!

Drage DJEVICE, mjesec JUN će vam biti vrlo progresivan i uspješan, donosi vam ostvarenje želje, radost, dobre vijesti i evo šta još!

25 svibnja, 2022 0 By Admin

Velik i opširan horoskop za mjesec JUN koji se sastoji od:

-Općenite astrološke analize

-Ljubav

-Financije

-Karijera

-Posao

-Profesionalci

-Zdravlje

-Studenti

 

Općenito:

Mogli bi se suočiti s nekim usponima i padovima. Stoga bi vam ovaj mjesec mogao biti mješovit. Može doći do gubitka novca na početku mjeseca, ali vaše financijsko stanje može postati jako na kraju mjeseca. Sreća vam također može najviše pogodovati, ali biste mogli postati lijeni i izbjeći naporan rad za svoj uspjeh ili koristi. U tom procesu, vaš rad i uspjeh mogu se usporiti ovog mjeseca. Osim toga, također biste mogli postati idealisti i puno sanjariti te stoga nećete biti baš praktični. Međutim, naznačeni su dobici iz stranih zemalja i stranih kontakata. Putovanje u stranu zemlju može vam donijeti novac, uspjeh i priznanje, dok bi neki mogli napredovati i u stranim zemljama ovog mjeseca.

 

Ljubavni odnos:

Vaš će ljubavni život vjerojatno biti ugodan i miran. Međutim, samci će možda morati duže čekati da se u njihovim životima razvije bilo kakav značajan susret ili ozbiljna ljubavna veza. Ali vaš partner može biti odan, pouzdan i pružati podršku. Također, bračni parovi bi trebali imati mir u svom bračnom životu, a njihova domaća atmosfera izgledati skladno.  U svakom slučaju, možda ćete sa svojim partnerom provesti neko romantično vrijeme i intimne, nezaboravne trenutke. Novopečeni će također možda otići na neka uzbudljiva, egzotična mjesta gdje njihova strast i veza mogu još više rasti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Financije:

Vaš financijski položaj možda neće biti stabilan ili zdrav početkom mjeseca. Međutim, mogao bi se poboljšati krajem mjeseca. Vaši troškovi mogli bi biti visoki. Međutim, dobici od trgovanja, uvoza-izvoza i špekulativnih aktivnosti mogući su na kraju mjeseca; ipak, možete pretrpjeti gubitke u svom poslovanju početkom mjeseca. S druge strane, vaša ulaganja mogu donijeti dobit, a možete i zaraditi lijepe svote novca iznajmljivanjem ili prodajom svojih nekretnina. Ali bolje je kloniti se klađenja i ekstravagantnih aktivnosti za uživanje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2