DNEVNI HOROSKOP za 24. maj: Nekome će ovaj dan donijeti NEOPISIVU RADOST!

DNEVNI HOROSKOP za 24. maj: Nekome će ovaj dan donijeti NEOPISIVU RADOST!

23 svibnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Radni kolege će pokušati iskoristiti vašu dobrotu i dati vam dio posla koji oni moraju obaviti. Ne nasjedajte na to nego se čvrsto suprostavite takvom iskorištavanju. Možete biti dobri sa svima, ali sve ima svoje granice. Budete li previše popustljivi, bit će loše samo za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas vam je dan za odmor. Ne činite ništa drugo nego se odmarajte i uživajte. Podijelite obaveze na druge članove obitelji i zasluženo se odmorite danas. Uskoro vas očekuju veliki napori, što fizički, što psihički, pa morate biti u dobroj formi.

 

BLIZANCI

Danas je dan da dobro razmislite želite li i dalje raditi na istom mjestu ili je vrijeme da promijenite posao. Danas će vam se ukazati prilika za promjenom zaposlenja i to će vas staviti na veliku kušnju. Morat ćete donijeti odluku, a to vam teško pada. Na sreću, zvijezde su uz vas pa će i odluka sigurno biti dobra.

 

RAK

Neke stvari i ne morate obaviti baš danas. Isplanirajte si i privatni život, neka ne bude sve vezano za posao. Vaš partner vas je željan jer i kada ste uz njega, duhom ste odsutni. Pokušajte odvojiti posao od privatnog života.

 

LAV

Želite svakako napustiti posao koji radite, ali nemate ništa drugo u planu. Dobro razmislite što ćete učiniti, pokušajte prvo naći nešto drugo pa onda ostavite posao koji sada radite. Morat ćete biti oprezni jer bi mogli zaglaviti u velike financijske neprilike ako naglo odlučite.

 

DJEVICA

Vaši radni kolege se bune na vas jer niste koncentrirani na poslu. Imaju na to potpuno pravo jer i sami znate da ste duhom odsutni. Problemi sa partnerom prouzročit će vam i probleme na poslu ako ne razdvojite ta dva segmenta života, iako je to teško.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2