3 horoskopska znaka koji će ZAPOČETI VEZU SA PRIJATELJEM za vrijeme Mjesečevog trga Merkur od 23. maja 2022.

3 horoskopska znaka koji će ZAPOČETI VEZU SA PRIJATELJEM za vrijeme Mjesečevog trga Merkur od 23. maja 2022.

21 svibnja, 2022 0 By Admin

Za vrijeme ovog tranzita ljudi su skloni romantiziranju stvari. Kada nešto ‘romantiziramo’, uvodimo ideju nečega rijetkog, nečeg posebnog, nečega što obećava ljubav, i zamišljamo romantične scenarije. Čak možemo projicirati romantiku na situacije koje se “izgledaju” manje nego romantične.

Ali tijekom ovog tranzita maštat ćemo o ideji ‘Što ako?’ Što ako se zaljubim u svog najboljeg prijatelja? Što ako su mi… uzvratili ljubav?

Tranziti uvijek nam daju malo više za razmišljanje. U to vrijeme skloni smo maštati, a naši umovi mogu uhvatiti signale koji dolaze od naših vlastitih prijatelja. Nema ništa novo u ideji da se zaljubite u svog najboljeg prijatelja.

Ovdje se ne radi o izravnoj intimnosti, radi se o romantici i otvaranju sebe prema ideji da je možda najbolja osoba koju možemo pronaći za ljubav, osoba koju smo voljeli i kojoj smo vjerovali cijelo vrijeme. Naš najbolji prijatelj.

Ako uspijemo proći preko stigme onoga što bi trebalo biti i onoga što se od nas očekuje, mogli bismo se naći na putu kojim se manje putuje. Cesta koja ne zahtijeva ničije odobrenje, cesta kojom odjašemo u zamišljeni zalazak sunca s našim najboljim prijateljem uz sebe.

3 horoskopska znaka koji se zaljubljuju u svog prijatelja i započinju vezu za vrijeme Mjesečevog trga Merkur od 23. maja

RAK

Možda ste upravo proveli kvalitetno vrijeme sa svojim najboljim prijateljem. Ovu osobu poznajete po nečemu što se čini kao da je zauvijek i čini se da se uvijek dobro slažete.

Ne možete se sjetiti kada ste se svađali, iako ste sigurni da je u prošlosti moralo biti nekih nesuglasica. Ali tu ne možete pronaći ništa niti, nakon razmišljanja. Možete vidjeti zašto tako trošite mnogo vremena mrzeći svoj život s ljubavnicima, a opet voljeti svoj život sa svojim najboljim prijateljem.

Možda ima nešto u ovome? Možda je vaš najbolji prijatelj zaista ljubav tvog života, ali zato što ovo nikad nisi smatrao nečim romantičnim, zanemario si da pogledaš svoje osjećaje u vezi s tim. Postoji velika šansa da ste zaljubljeni u svog najboljeg prijatelja, a ovaj će vam tranzit otvoriti oči za ovo znanje. E sad, što učiniti s tim…!?

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2