HOROSKOP za mjesec MAJ! – OVA 4 znaka će u Maju doživjeti NAJVEĆE ŽIVOTNE PROMJENE! Vrijeme je da nekome napokon krene!

HOROSKOP za mjesec MAJ! – OVA 4 znaka će u Maju doživjeti NAJVEĆE ŽIVOTNE PROMJENE! Vrijeme je da nekome napokon krene!

30 travnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Inspiracija za tekst pjesme Aerosmith “Walk This Way” došla je iz filma Young Frankenstein. Ne znate kada će vas inspiracija stići, a trebali biste se pripremiti na neka iznenađenja jer ovaj mjesec vam cvjeta i donosi brojne plodove na stol. Tranzit planeta podsjetit će vas na ležernost života i pomoći vam da vratite samopouzdanje da slobodno i spontano govorite svoje mišljenje, u dobrom društvu i s ljudima koji vas prihvaćaju onakvima kakvi jeste.

Neka prvih nekoliko tjedana posluži za rješavanje problema. Na putu vas čeka još puno avantura i morate se malo odmoriti kako biste se pripremili za vožnju. Ovo je dobro vrijeme za planiranje putovanja i oslobađanje od novouspostavljenih obrazaca, a osjećaji vas preuzimaju i vuku u pravom smjeru.

 

BIK

Tek se počinjete udomaćivati ​​i nalaziti tu prirodnu radost u malim stvarima, ali pokreti oko vas su brzi i naglo sve oživljava u isto vrijeme. Ono što ste mislili da će ostati uspavano više neće stajati i mogli biste biti preplavljeni informacijama i novim situacijama koje niste mogli očekivati ​​prije samo nekoliko tjedana.

Posljednji tjedan mjeseca izvrsno je vrijeme da upoznate nove ljude, komunicirate online ili na neki alternativni način od onih na koje ste navikli, te da se okružite pozitivnom energijom i nasmijanim licima. Komunikacija vam je potrebna kako biste bili motivirani i podržani, a ne da biste odlijepili čistu unutarnju energiju za koju ste se uspjeli držati u nekim teškim trenucima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Od brzog do sporog, naprijed do nazad. Svi predstavnici ovog znaka uskoro će se suočiti s nekim svojim dvojnostima kako se mjesec razvija. Ovo je mjesec turbulencija, i dok su sukobi s drugima mogući, vaši unutarnji sukobi doista izlaze na vidjelo. Potrebna vam je vaša stabilnost i da se držite u središtu autentičnih osobnih potreba kako biste sebi mogli dati ono što je potrebno da ostanete smireni i usredotočeni.

Lako ćete izgubiti vrijeme, prepustiti se odugovlačenju ili poroku ili se okrenuti samodestruktivnim obrascima za koje ste mislili da ste ih usput dugo izgubili ili ih riješili. Uzmite si vremena, sa sobom, budite strpljivi s unutarnjim procesima koji zahtijevaju više vremena i prihvatite emocije kako dođu. Pronalaženje modernih, brzih rješenja može uspjeti u vašem profesionalnom svijetu, ali ono što srcu treba nema puno veze s takvim brzim naporima.

 

RAK

Najveći proizvođač guma na svijetu je Lego. Ne očekujete da će vam određena djela doći od određenih ljudi, a izvor informacija je pomalo nejasan. Sliku je potrebno proširiti kako biste uistinu mogli ispravno reagirati i manifestirati svoju viziju u zdravoj suradnji. Uzmite ono što proizlazi iz zdravih kontakata i zapamtite da uvijek postoji više potencijala u ljudima ispod površine i njihova vlastita razina vjere u svoje sposobnosti.

Potrebno vam je vrijeme za ugodne aktivnosti, posebno u prvih nekoliko dana ovog mjeseca. Uzmite malo slobodnog vremena, ako je moguće, i ostanite u kontaktu s prirodom koliko god možete. Jednostavna šetnja šumom mogla bi promijeniti vaše raspoloženje i način na koji percipirate trenutnu stvarnost.

 

LAV

Ovo jednostavno nije vrijeme za učiniti previše. Prelazak preko nekih vaših prirodnih granica i obrana ne donosi rezultate, samo vas čini umornijim ili frustriranim. Važno je biti umjeren i pronaći ravnotežu između potreba tijela i uma, kako biste imali vremena i energije za postizanje cilja, završetak projekta ili stvaranje okolnosti u kojima želite živjeti.

Financije bi mogle biti malo uzdrmane i trenutno predstavljati veliku temu u vašem životu. Možda bi neke slobodne aktivnosti ili sporedni poslovi mogli ponuditi dodatnu sigurnost, ali bilo bi mudro procijeniti svoje raspoloživo vrijeme i stvarne potrebe u tom procesu. Navikli ste se posvećivati ​​stvarima do kraja, što je dalje moguće. Možda se ovaj put ne morate tjerati predaleko.

 

DJEVICA

Prvih nekoliko dana mjeseca osjećat ćete se obećavajuće, kao da ste konačno dosegli točku jasnoće u kojoj možete biti zadovoljni i neko vrijeme uživati ​​u životu. Ipak, koliko god praktične okolnosti isprva idu u prilog, ostatak mjeseca mijenja se i donosi dodatni stres na stol. Suočeni ste s činjenicom da ne cijenite svoj rad i trud onoliko koliko biste trebali i trebate preispitati svoje snage i sposobnosti kako biste bolje odgovarali osjećaju samopouzdanja i zadovoljstva.

Dajte sebi pljesak i metabolizirajte ono što ste učinili kako treba. Mogli biste pronaći mnogo jednostavnih, malih pogrešaka napravljenih na tom putu da pokušate, ali trebali biste sebi učiniti izazov tražiti najbolje, ispitati dobro i prepoznati ljepotu čak i u ružnim situacijama. Uvijek postoji znanje koje čeka da bude pronađeno unutar vašeg pozitivnog pogleda.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2