Drage RIBE, mjesec MAJ će vam biti vrlo progresivan i uspješan, donosi vam ostvarenje želje i evo šta još!

Drage RIBE, mjesec MAJ će vam biti vrlo progresivan i uspješan, donosi vam ostvarenje želje i evo šta još!

30 travnja, 2022 0 By Admin

Velik i opširan horoskop za mjesec MAJ koji se sastoji od:

-Općenite astrološke analize

-Ljubav

-Financije

-Karijera

-Posao

-Profesionalci

-Zdravlje

-Studenti

 

Općenito:

Ovaj mjesec maj može biti vrlo progresivan i uspješan za većinu Riba. Mogli biste vidjeti rast i prosperitet natrag u svom životu te također postati sretni i vrlo diplomatski u ovom razdoblju. Vaša inteligencija i moć donošenja odluka mogu biti jedinstveni, dok bi vas instinkti mogli voditi prema rastu i uspjehu tijekommjeseca. U ovom razdoblju možete biti sretni i s ljubavlju, srećom, uspjehom i novcem. Nadalje, uspjeh na području prava i sigurnosti je sasvim moguć. Mogli biste čak postati pobjednik u bilo kakvim sukobima ili parnicama. Vaše želje se mogu ispuniti, a planovi dobro provedeni. Osim toga, neki bi mogli doživjeti brzi uspjeh u svojim profesijama.

 

Ljubavni odnos:

Mnogi rođeni u ovom znaku vjerojatno će se odlično provesti sa svojom obitelji i prijateljima ovog mjeseca. Među članovima vaše obitelji trebao bi vladati mir i sklad. Vaš bi bračni život također mogao biti blažen ovog mjeseca, a vaš supružnik može vam biti pun ljubavi, brige i odanosti. Štoviše, oni koji su u dugoj vezi mogli bi se planirati vjenčati ovog mjeseca. U vašem romantičnom životu moglo bi doći do blaženstva, a partner vam u tom razdoblju može biti odan i podržavati. Samci bi također mogli pronaći svog idealnog partnera u ovom razdoblju, a nova romansa mogla bi vratiti strast i sreću u život. Nadalje, novovjenčani parovi sada također mogu biti sretni, sretni i uspješni.

Financije:

Ovaj mjesec može doći do dobrog protoka likvidne gotovine i sredstava za mnoge u ovom znaku. Vaša štednja i stanje u banci mogu porasti zajedno s vašim prihodom, a vaša ulaganja, dionice i obveznice mogu vam donijeti značajan dobitak u ovom mjesecu. Špekulativne aktivnosti također vam mogu donijeti veliku zaradu. Također, iako se možete uključiti u neke ekstravagantne aktivnosti, još uvijek ne može biti značajnih troškova, dok vaš rastući status i bogatstvo mogu podići vašu osobnost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2