Za OVA 3 znaka su zvijezde u MAJU namijenile NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE! Njima će se život PROMIJENITI iz KORIJENA!

Za OVA 3 znaka su zvijezde u MAJU namijenile NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE! Njima će se život PROMIJENITI iz KORIJENA!

29 travnja, 2022 0 By Admin

Maj je ovdje i ako smo dovoljno sretni, možda bismo samo htjeli pjevati o tome. Ima samo nešto u vezi Maja zbog čega se svi osjećamo dobro.

Može biti da imamo puno te dobre energije starog Bika da nam izdrži tri tjedna. Ili je to možda dolazak Blizanaca, koji nas uvijek tjera da stvari vidimo jasno i omogućava nam mentalni prostor da razmislimo o stvarima i smisliti briljantna rješenja.

Maj je mjesec cvjetanja cvijeća i zaljubljenih koji sjede u parku, držeći se za ruke. A maj je mjesec velike sreće u ljubavi, za sve žive, ali uglavnom za tri horoskopska znaka.

Na samom vrhu mjeseca iskusit ćemo utjecaj Venere sekstilnog Plutona, koji ima sposobnost da nas izvuče iz loše veze i gurne u nešto dobro.

S Venerom u Ovnu iza ugla, pouzdat ćemo se u vlastitu prosudbu kada je ljubav u pitanju i to će dovesti do poboljšanja naših života i naših odnosa.

Tijekom tog vremena također ćemo doživjeti još jedan ‘ljubavni’ tranzit, a to je Mjesečeva sekstilna Venera. Teško je pomisliti da bismo uz sve ove venerine tranzite mogli doživjeti bilo što drugo osim blaženog iskustva u romantici. Doista se čini kao da je sreća na našoj strani, ovog mjeseca.

Do sredine mjeseca vidjet ćemo još jedan koristan venerin tranzit, a to je Merkurova sekstilna Venera. Ovaj tranzit postavlja ton cijelog mjeseca, jer nam Merkur uvijek pomaže u komunikaciji i pomaže nam da okončamo ljubavne svađe prije nego što počnu. U tome pomaže i naš put prema Blizancima, a to će biti naša briga 21. maja.

Do tada ćemo imati Mjesec u trigonu s Venerom da učvrsti dogovor; ovo je mjesec ispunjen obećanjima, predanošću, planovima i iskrenom komunikacijom. Sreća je tu za one koji žele sretan život u ljubavi. Iskoristiti!

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi tijekom mjeseca maja 2022.

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Rođendanska sezona za vas traje cijeli mjesec, a ono što je započelo u aprilu neće imati kraj do posljednjeg dana maja. U tvom slučaju, Bik, ovo znači zabavna vremena i neke od najboljih ljubavi koje ćeš ikada dobiti u životu. NEMOJTE se iznenaditi ako vas netko zamoli da se udate za njega tijekom ovog mjeseca, jer to vrlo izgleda kao mogućnost. Očekujte da ćete putovati dok ste tamo, u zemlji ljubavi i potencijala.

Slučajno imate nekoga tko vas toliko voli da se neće moći suzdržati, a tko ste vi da prihvaćate išta manje od cijelog paketa? Želite sve i sve ćete dobiti tijekom maja 2022.

I nije samo sreća na tvojoj strani, već i tvoj prethodni duhovni rad.

Učinili ste mnogo da se poboljšate i došli ste tako daleko od toga da budete osoba kakva ste nekada bili. Sada, ova nova osoba kakva jeste privukla vam je nekoga dostojnog vaše izvrsnosti, a Maj će dokazati da će ovu ljubav staviti na kartu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2