Ljubavni par kojeg odabereš OTKRIT će ti KADA ĆEŠ PRONAĆI SREĆU u LJUBAVI i tvoju LJUBAVNU SUDBINU

Ljubavni par kojeg odabereš OTKRIT će ti KADA ĆEŠ PRONAĆI SREĆU u LJUBAVI i tvoju LJUBAVNU SUDBINU

23 travnja, 2022 0 By Admin

Već od ranog djetinjstva, gledajući filmove, počnemo razmišljati o tome kako ćemo jedan dan obući i zasjati u prelijepoj raskošnoj vjenčanici. Ta vrsta raskošne haljine po pravilu bi svaka žena trebala obući samo jednom, no kako vrijeme odmiče, sve manje je to tako.

Odabirom jedne od slika sa parom, otkrit ćemo vam što vas čeka u ljubavi u bliskoj budućnosti

PRVA SLIKA:

Protekli period vremena nije bio za vas onakav kako ste si zamišljali i priželjkivali. Ako niste u vezi, onda se morate više aktivirati u životu i riješiti se okova prošlosti. Prošlost vam je nanijela dosta bola i svaki puta kad vam netko priđe, prošlost vam pokuca na vrata da vas podsjeti da ju ne zaboravite. No to je pogrešno. Ima jedna lijepa izreka ” ne mrzi sve ruže samo zato što si se ubola na jedan trn”. Ljubav je lijepa.

Dakle, riješite se prošlosti i okrenite se sadašnjosti i budućnosti. Ne dižite zidove oko sebe i riješite se straha. Ne udaljavajte se kada vam netko priđe zbog straha da ne bi bili povrijeđeni. Sve je rizik u životu, pa tako i ljubav. Nema garancije za ništa, pa tako nema garancije ni da vas idući partner neće povrijediti. Taj rizik svaka osoba preuzima, ali se trudi da do toga ne dođe i da se pametno i mudro postavi u vezi.

Riješite se i kompleksa manje vrijednosti. Zašto smatrate da se vi ne možete dopasti osobi koja se vama sviđa!? Naoružajte se pozitivom, uljepšajte se. Ako ste žensko nabacite malo šminke, odite kod frizera, obucite najdraži odjevni predmet, nabacite par kapi najdražeg parfema. Garantirano će vam se vratiti samopouzdanje i zasjat ćete u sasvim jednom drugom svijetlu, a tada ćete drugačije zračiti i prema okolini i bit ćete kao magnet za svačije oko.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Ako ste u vezi, a izabrali ste ovu sliku, onda ste nesretni u svojoj vezi. Osjećate se kao da nemate pored sebe partnera. Veza vam ne ispunjava vaše potrebe i želje. Uvijek fali “ono nešto”. Vjerojatno ste pokušali unijeti neke promjene da se ljubav ponovo oživi, ali neuspješno. Morat ćete razmisliti da li ćete potražiti nekoga tko će vam moći pružiti u ljubavi sve što trebate ili ćete i dalje biti nesretni.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2