OVA 3 znaka zodijaka će imati OGROMNU SREĆU u LJUBAVI tijekom Jupitera u Ribama, od 8. marta 2022. pa sve do kraja ove godine!

OVA 3 znaka zodijaka će imati OGROMNU SREĆU u LJUBAVI tijekom Jupitera u Ribama, od 8. marta 2022. pa sve do kraja ove godine!

7 ožujka, 2022 0 By Admin

Jupiter u Ribama donosi sreću u ljubav za 3 horoskopska znaka. Ali dobra vijest je da dobrota ne prestaje na taj datum, Jupiter je u Ribama cijele godine, tako da sreća postaje sve jača svakim danom.

Ljubavna sreća nije definirana jednostavno biti s nekim ili pronaći spoj. Sreća u ljubavi znači da ste pronašli način da se povežete s nekim drugim i da vam ta veza donosi radost i zadovoljstvo. Čini se ‘sretnim’, ali često je ta sreća rezultat truda da se ta ljubav osjeća posebnom.

Sunce Ribe izvlači ono najbolje iz nas, a za neke to može dovesti do jasnog donošenja odluka, posebno u ljubavnom odjelu.

Naravno, možemo se zaljubiti u ljude za koje znamo da nisu dobri za nas, ali to nije sreća – to je samo hirovita razmišljanja i zabavna fantazija.

Govorimo o osjećaju sreće u ljubavi, a to znači da ljubav u vašem životu funkcionira s onim što jeste. Nije jednostrana, to je veza koja se temelji na dvoje ljudi koji se svim silama trude postići cilj sreće i poštovanja.

To je ono što nam Sunce u Ribama može donijeti: spoznaju da ljubav mora biti dvostrana da bismo imali sreće.

Ovo nisu dani u kojima se igramo s ljudskim srcima, a ako smo pametni, izbjegavamo situacije u koje nas mame da nam se srce slomi. Sezona Riba nas čini previše osjetljivima za igre; sada smo ovdje zbog dobrih stvari.

Sretne stvari. Stvari koje traju i čine nas sretnima.

Dakle, kada Jupiter poljubi Sunce u horoskopskom znaku Riba, počinje sreća i ljubav.

Evo koja su 3 najsretnija horoskopska znaka kada je ljubav u pitanju od 8. marta 2022.

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Jupiter u Ribama može vam samo pomoći da vidite stvari koje trebate jer donosi sreću vašem sektoru ugleda i društvenom statusu.

Imate priličnu sreću kada je ljubav u pitanju, a to svakako nije zato što se niste dovoljno potrudili. Vaš trud nije bio uzaludan i požnjeti ćete plodove svih tih pokušaja danas, dok ćete vi i vaš partner imati jedan od onih sjedećih razgovora ‘od srca k srcu’.

Gdje se ovakvi razgovori ponekad pretvaraju u otkrića koja ne doprinose uvijek vezi, u vašem slučaju ćete naučiti nešto prekrasno i novo o svom ljubavniku.

To će vam otvoriti vrata i za dijeljenje, a iako ste uvijek bili pomalo tvrdoglavi u otkrivanju previše svoje nutrine, osjećat ćete se tako slobodni i dobrodošli u ovu sesiju dijeljenja sa svojim partnerom, da ćete steći novo povjerenje će se razviti između vas dvoje. Ovo je više od sreće, prijatelju – to se događa kada se parovi trude.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2