PSIHO TEST – Izaberi konja i otkrit ćemo ti što te u PODSVIJESTI NAJVIŠE MUČI i BOLI! 99% TOČNO!

PSIHO TEST – Izaberi konja i otkrit ćemo ti što te u PODSVIJESTI NAJVIŠE MUČI i BOLI! 99% TOČNO!

1 ožujka, 2022 0 By Admin

PRVA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku to onda znači da  da vi patite od osjećaja manje vrijednosti. Uvijek se trudite pokazati se u najboljem svijetlu. Trudite se biti što bolji i ostaviti što bolji dojam na okolinu. Vama je u karakteru da volite biti korisni, da pomognete nekome, da razumijete svakoga.

Vama je u karakteru, bez obzira na druge, da u svojim očima budete osoba koja je dobra, koja vrijedi, koja je korisna, ali uvijek mislite da niste dovoljno dobri.Zamjerate si sve i svašta, a to je pogrešno. Svaki čovjek je satkan od grešaka. Greške se ne mogu izbjeći u životu.

Dovoljno je da ih ne radimo svijesno i da smo svijesni svojih grešaka, a one se ne mogu izbjeći. Muči vas što teško nekome vjerujete i što se teško otvarate, pa vam sva bol leži na srcu i duši. Muči vas što imate osjećaj da vas nitko ne razumije, da drugima nije stalo do vas i da su tek rijetki koji vas vole.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Fali vam više vjere u sebe i samopouzdanja. Morate shvatiti da niste ništa lošiji i manje vrijedni od drugih. Sigurno ima onih koji vas beskrajno vole i razumiju, samo vi u to ne vjerujete dovoljno, jer smatrate da niste vrijedni toliko da nekome bude stlalo do vas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2