3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU u konjunkciji Venere s Plutonom od 1. marta 2022.

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU u konjunkciji Venere s Plutonom od 1. marta 2022.

28 veljače, 2022 0 By Admin

Događa se nešto magično za tri horoskopska znaka koji će svoje srodne duše pronaći tijekom tranzita Venere u konjunkciji Plutona počevši od 1. marta 2022.

Ne samo da je to datum koji ovaj mjesec donosi nizove brojeva u našem kalendaru koji se nikada neće ponoviti u našem životu, već je Pluton na stupnjevima na kojima će ostati cijelu godinu. I kada Pluton dodirne ljubav i ljepotu Venere, čija retrogradno završio u siječnju, bit tri horoskopska znaka oživljava.

Pluton ima veze s prošlošću, a kao moderni vladar Škorpiona, ovaj mali patuljasti planet također govori o misterijama koje uključuju intimnost, senzualnost, a ponekad također ukazuje na prošle živote i sudbinske događaje.

Ako je ikad bilo vrijeme za pronalaženje srodne duše, šanse da se to dogodi su velike s Venerom u konjunkciji Plutona na našem nebu tijekom ove 2022. godine.

Ovaj tranzit čisti zrak za ljubav; otvara prostor za dobrotu i ljepotu i omogućuje nam da znamo da zaslužujemo sreću.

Sreća je nešto što se nalazi u sebi, međutim, unutrašnja sreća je ono što služi kao svjetionik za ljubav srodne duše.

Mi smo rezultat tuđe potrage za istinskom ljubavlju i srodnom dušom koja će nam ostati vjerna do naše smrti.

Tijekom konjunkture Venere s Plutonom, možemo biti u tom prostoru – upoznajemo tko je zapravo naša srodna duša jer tijekom ovog tranzita konačno dopuštamo ljubav.

Nekima su naše srodne duše pred očima, dok drugima ovaj nevjerojatan koncept postoji kao obećanje budućnosti, a dok se Venera u konjunkciji Pluton nadvija iznad nas, ta budućnost je sada.

3 horoskopska znaka koji će pronaći svoju srodnu dušu u konjunkciji Venere s Plutonom od 1. marta 2022.

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Duboka istina o vama, Biku, je da ste čisti romantičar, i ako vam se otmjeni, potpuno vjerujete u srodne duše. Morali ste braniti svoje srce u prošlosti, i ako je život bez srodne duše bio ono što ste morali podnijeti, neka bude tako.

Toliko ste jaki i tvrdoglavi da sebe poznajete kao nekoga tko će preživjeti i napredovati, bez obzira na sve. Odustani od toga i pusti ga i gledaj što se događa: dobivaš ono što želiš.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budući da ste odlučili napustiti ovu strašnu potrebu da prepoznate tko je vaša srodna duša, zapravo ih privlačite upravo k sebi. Tijekom konjunkture Venere s Plutonom, ova posebna osoba će se pojaviti pred vama i na kraju ćete je upoznati kao svoju srodnu dušu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2