POŽELI ŽELJU i IZABERI ZLATNU RIBICU i otkrij da li će ti se ŽELJA ISPUNITI!

POŽELI ŽELJU i IZABERI ZLATNU RIBICU i otkrij da li će ti se ŽELJA ISPUNITI!

26 veljače, 2022 0 By Admin

Ovaj psihološki test je usko povezan sa emocionalnim stanjem čovjeka koji će opisati vas kao osobu i vaše želje, a zlatna ribica će otkriti da li će vam se i kada ostvariti

Svi imamo želje, svi nešto želimo. Isto tako, svi imamo i neostvarene želje. Imamo i one za koje znamo da se vjerojatno nikada neće ostvariti, ali opet se potajno nadamo i želimo i čekamo da se ostvare…

 

PRVA ZLATNA RIBICA ODGOVARA:

Vi ste osoba, koja najblaže rečeno, ima većinu pomalo nerealnih želja. Vaše želje nisu ni malo jednostavne, skromne i nisu lako ostvarive, kao što ni nisu ona vrsta želja koja se ostvaruje svaki dan. Ne moraju ni biti skromne. Postoje male i velike želje, a velike želje svakako nisu skromne.

Ona druga vrsta vaših želja zapravo nema cijenu i ne može se kupiti. Drugi dio želja vezan je za ljude koje volite, kao i za sebe. Sreća vaših voljenih je i vaša sreća i zato želite da ih uvijek prati sretna zvijezda.

Međutim, vi ste veliki sanjar i volite maštati.Možda vas naš odgovor razočara, a možda i ne. Vaše sve velike želje se vjerojatno neće ostvariti u skorijoj budućnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali, jedna od vaših velikih želja, ostvarit će se  već idući mjesec, a one manje želje će se početi ostvarivati polako jedna po jedna.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2