LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Februar: OVAJ znak će morati prijeći preko ponosa ako želi biti sretan…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Februar: OVAJ znak će morati prijeći preko ponosa ako želi biti sretan…

23 veljače, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Vaši osjećaji su kao vrijeme, jako su prevrtljivi. Čas je sunčano, čas pada kiša, radost odjednom prelazi u tugu i teško podnosite takve vaše osjećaje. Pokušajte se opustiti i više vjerovati svom partneru. Tada će sve krenuti u dobrom smjeru i vi ćete se puno bolje osjećati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vama ljubomora stvara dodatnu napetost u vezi, a tako nešto vam zaista nije potrebno. Morat ćete naučiti da vjerujete partneru i tada će vaša veza početi funkcionirati normalno. Do tada, očekuje vas samo bezrazložna patnja.

 

 

BLIZANCI

Vi se borite za svoju ljubav i to vam služi na čast. Međutim, ne smijete zanemarivati i ostale ljude koji sudjeluju u vašem životu. Danas ćete dobiti priliku okupiti sve te dobre ljude oko sebe, pa pokušajte im dati do znanja da i oni imaju posebno mjesto u vašem životu.

 

 

RAK

Trebate učiniti prvi korak prema osobi koja vam se jako sviđa, ali to odlažete i odugovlačite sa tom odlukom. Danas će zvijezde donijeti priliku da pokažete toj osobi što osjećate, a da pritom ne pogazite svoj ponos. Svakako iskoristite to što vam zvijezde nude, jer teško da ćete takvo nešto ponovo dobiti.

 

 

LAV

Vas je posao iscrpio do te mjere da više ne marite za svog partnera. Sve ste stavili ispred vaše ljubavne veze, a to nije nikako dobro. Pokušajte iskoristiti današnji dan da iznenadite partnera i provedete dan sa njim. To će vam dati prednost da ne zanemarite posao, ali ni partnera.

 

 

DJEVICA

Danas će vas sustići vaša prošlost i vratit će vam se davno zaboravljene uspomene. Činit će vam se da ste u nekom filmu jer ćete se prisjećati stvari za koje ste mislili da su zakopane u prošlosti. Osoba koja će vam vratiti te misli bit će uz vas danas i dat će vam priliku da vaša prošlost postane i vaša budućnost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2