3 horoskopska znaka koji će shvatiti da su ZALJUBLJENI u POGREŠNU OSOBU tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 24. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će shvatiti da su ZALJUBLJENI u POGREŠNU OSOBU tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 24. februara 2022.

23 veljače, 2022 0 By Admin

Ponekad volimo  nekoga tko to ne zaslužuje. Ponekad ta neka osoba jednostavno nije za nas.

Mjesečev trigon Merkur nam omogućava da kažemo pravu stvar u pravo vrijeme, ali to ne znači nužno da ćemo to reći pravoj osobi.

Možda se osjećamo vrlo nepokolebljivi u pogledu onoga što pokušavamo prenijeti, i možemo čuti klicanje i pljesak u svojim mislima, ali osoba koju ćemo ‘uvjeriti’ može biti najgora osoba s kojom možemo podijeliti svoje informacije.

Sada, smjestite ovu pogrešnu komunikaciju u zonu ‘nove ljubavi’, a ono što imamo je ideja da se zaljubimo u nekoga tko je apsolutno pogrešna osoba.

Ukratko, Mjesečev trigon Merkur će od nas praviti budale, zbog ljubavi i romantike. Osramotit ćemo se zbog ljubavi i otići ćemo osjećajući se kao idioti.

Hej, gledaj na to ovako — ljudska bića su već idioti, pa je ‘pretvaranje’ u idiota zapravo suvišno i donekle očekivano.

Ali kad je ljubav u pitanju, tu idiotizam dolazimo do vrha s većom razinom gluposti tijekom Mjesečevog trigona Merkura dok inzistiramo na zaljubljivanju u pogrešnu osobu.

3 horoskopska znaka koji će shvatiti da su zaljubljeni u pogrešnu osobu tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 24. februara 2022.

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

U vašem umu, nemoguće je razmišljati o odbijanju. Vidite sebe kao velikog zavodnika, sposobnog zarobiti srce i dušu svakoga na koga se usredotočite. A sad, evo nekoga tko ti zapne za oko, a što ti znaš? Obje su potpuno prekrasne i potpuno nedostupne.

I ne samo to, ne žele te, i to su dali do znanja. O ovome volite razmišljati kao o ‘potjeri’. I tako ćete se tijekom Mjesečevog trigona Merkura zavaravati mišlju da je ta osoba koja vas u osnovi ne podnosi, vjerojatno stvarno zaljubljena u vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To je zabluda, Ovne. Suočite se s činjenicama: ova osoba nije u pravu za vas. Zaustavite se prije nego počnete.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2