TEST OPAŽANJA ZA NAJBOLJE! Pronađi koliko ima slova “O” između svih 0!!! SVI će POGREŠNO ODGOVORITI!

TEST OPAŽANJA ZA NAJBOLJE! Pronađi koliko ima slova “O” između svih 0!!! SVI će POGREŠNO ODGOVORITI!

21 veljače, 2022 0 By Admin

Izgleda da se baš zabavljate sa riješavanjem skrivalice i mozgalica, zato vam svaki dan pripremim novu i drugačiju i pripremat ću vam i dalje sve dok vidim vaš interes za to i da uživate u tome.

Zabavno je i meni čitati vaše komentare, posebno onih koji se ljute koji ih nisu uspjeli riješiti. Ali više od toga me vesele oni koji uspiju riješiti zadatak. Što sam vam za danas pripremila, objasnit ću vam…

Veseli me što volite riješavati razne skrivalice i zato sam vam danas nešto drugačije pripremila. Ovaj put ne morate pronaći skrivenu riječ, broj ili životinje, nego sasvim nešto drugo, novo i drugačije.

Objasnit ću vam u nastavku što sam za danas pripremila i što je točno  vaš zadatak i kako da ga riješite i na koji način…

Dakle ovako:

Za danas sam uzela podlogu tamne boje. Na nju sam ispisala more broja” 0 “. Između svih tih slova, odnosno između broja 0, na par mjesta ubacila sam slovo O.  Vaš zadatak je između broja 0, pronaći sva slova O koje sam vam sakrila. Znam da vam sada to izgleda jednostavno, ali baš i nije jednostavno kako izgleda.

Zašto nije jednostavno?!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zato što je velika sličnost između slova O  i broja 0 i vrlo lako ćete se moći zabuniti. Osim što je velika sličnost, postoji još nešto što će vam otežati riješavanje ove skrivalice, a to što kad ih budete pronalazili, već nakon dva ili tri reda, počet će vam se sve šareniti i svako slovo O će vam ustvari početi ličiti na broj 0.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2