3 znaka zodijaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 24. do 30. januara 2022.

3 znaka zodijaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 24. do 30. januara 2022.

24 siječnja, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka imat će težak tjedan 24. siječnja 2022., a intenzitet će osjetiti do 30. siječnja 2022. godine.

U redu ljudi, idemo na ovo odmah. Tjedan počinjemo s Mjesecom Škorpiona, nastavljamo u Mjesečev kvadrat Pluton, Mjesečev sekstil Mars i Mjesec u kvadratu Merkur.

Ako ovdje ne vidite nevolje, onda je vrijeme da se probudite i osjetite miris tranzita, jer su jaki, mračni i spremni utjecati na naše živote.

Bit će to čudan tjedan. Nazovimo to neprijateljskim. Neprijateljski, agresivni, zbunjeni, kaotični i grubi na živce.

Oh, neki od nas će pobjeći od sretnih znakova koji mogu ispričati potpuno drugačiju priču… međutim, postoje tri horoskopska znaka koji neće teći tako lako kao sve to. Vrijeme je za težak tjedan, prijatelji moji. I unaprijed se ispričavam što donosim ovu vijest.

Ponekad se osjećam kao astrološki izvor Anđeo smrti, ako znate na što mislim, ili ako pratite moje blogove. Hej, ne pucaj u glasnika, OK? Javljam se samo o onome što mi zvijezde govore, a ovaj tjedan – hooboy. Recimo samo da “zabava” nije na jelovniku.

3 znaka zodijaka koji će imati težak tjedan od 24. do 30. januara 2022.:

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Prošli ste tjedan proveli dobar tjedan, a vikend ste proveli da bude još sjajniji. Osjećate se kao da ste se vratili na svoje mjesto, ali VI STE Djevica, a to znači da ste podložni negativnim utjecajima na način na koji mnogi drugi nisu.

Stvari shvaćate previše ozbiljno, i što god se dobro dogodilo prošlog tjedna, sada očekujete da će se ponoviti, a … nije. Ovaj tjedan govori o očekivanjima i razočaranjima.

Osjećaš se visoko i moćno, a sada si sav dotjeran i nemaš kamo otići.

Gdje je sva pažnja, gdje su sve pohvale za koje vjerujete da bi vam trebale strujati? Pa, svi su razmišljali o svojim životima, a čini se da su zaboravili uključiti i tebe. Ne možeš svaki tjedan imati svoj način, Djevice. Više sreće sljedeći put.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2