PSIHO TEST! Izaberi životinju koja te najviše privlači i OTKRIT ćemo TVOJE PRAVO LICE KOJE KRIJEŠ PRED DRUGIMA!

PSIHO TEST! Izaberi životinju koja te najviše privlači i OTKRIT ćemo TVOJE PRAVO LICE KOJE KRIJEŠ PRED DRUGIMA!

12 siječnja, 2022 0 By Admin

Psiho testovi su usko povezani sa emotivnim stanjem čovjeka. Stručnjaci na osnovu ovakvih psiho testova, ponekad do zadnjeg detalja mogu opisati karakter svakog čovjeka…

 

MEDVED:

Vaša odlika je hrabrost, samouvjerenost i inteligencija. Vrlo ste pažljivi pri donošenju odluka. Prije nego donesete neku odluku, ako treba i nekoliko dana razmišljate. Često ste u pravu i rijetko griješite. Osim kada je ljubav u pitanju. Tada češće slušate srce nego glas razuma.

Pažljivi ste pri odabiru partnera. Ne želite površne veze ili tajne veze. Želite osobu na koju ćete se moći osloniti i koja će vam pružiti istinsku ljubav. Osim toga, ne želite da vas partner mijenja, jer time biste izgubili sebe. I ne želite se mijenjati zbog nikoga. Svijesni ste svojih i vrlina i mana, ali sve je to dio vas i sve ste to vi. Ne postoji savršeno biće. Svi su satkani i od mana i vrlina.

Upravo zato vi prihvaćate različitosti ljudi bez osuda, ali isto tako želite i da vas prihvate sa svim vrlinama i manama. Volite život i bojite se starosti. Uzimate maksimum od života. Prilike rijetko propuštate. U pravilu ne žalite za ničim. Jednostavno postoje stvari sa kojima se ponosite i sa kojima se ne ponosite.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Čak bi neke greške, ako se mogu nazvati greškama, opet ponovili. Ne bojite se rizika, ali ne ulazite svijesno u situacije u kojima već prethodno znate da nećete uspjeti. Ali, iza te hrabre, neustrašive i samouvjerene osobe, krije se i nježno i krhko biće, samo tu vašu stranu ne zna nitko ili gotovo nitko.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2