3 horoskopska znaka čija se VEZA ZAVRŠAVA tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 30. decembra 2021.

3 horoskopska znaka čija se VEZA ZAVRŠAVA tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 30. decembra 2021.

29 prosinca, 2021 0 By Admin

Kada doživimo Mjesečev trigon Merkur, otkrijemo da se stvari događaju velikom brzinom. Za tri horoskopska znaka čiji se odnosi završavaju, to se događa 30. prosinca 2021. godine.

To znači da se događaju završeci i dovršeci. Ako je veza na kamenju, tada će Mjesečev trigon Merkur omogućiti savršen plan izlaska; razgovori će biti učinkoviti.

Slomljenost srca može biti prisutna, ali ono što je ovdje važno je znati da je ovaj tranzit nepristran; ono samo želi pokrenuti stvari.

Možda čak mislite da se stvari odvijaju previše glatko; što je to što ne vidite ovdje, i zašto cijela ova stvar s prekidom funkcionira tako dobro?

Mjesečev trigon Merkur nije kraljica drame. Želi učinkovitost i djelotvornost. Za ovaj tranzit, raskid je raskid. Ako treba biti kraj, zašto ga ne učiniti kratkim, slatkim i stvarnim.

Dakle, ako ste razmišljali o kraju svoje veze i ozbiljno namjeravate napraviti ovaj potez, sada je vrijeme da to učinite. Ovo je zona bez drame, tako da su svi završeci ovdje potpuni i čisti. Kako kažu, ‘govori sada ili zauvijek šuti.’

3 horoskopska znaka čija se veza završava tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 30. decembra 2021.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ne možete vidjeti da to niste vidjeli, jer ne samo da ste vidjeli da dolazi, već ste to i ostvarili, a ovo je, naravno, kraj vaše romantične veze. To je također dobra stvar, jer ste bili nesretni i ako ste se osjećali tako loše, velika je šansa da se i vaš partner osjećao jednako, ako ne i više nesretno.

Život kod kuće počeo se pretvarati u neželjenu obvezu; gdje je nestala zabava kada je strast umrla? Ipak, umrla je, i sada znaš u svom srcu da nešto mora dati, da tako kažemo.

Ovo je vrijeme da to pustite, Bik. Recite što vam je na umu i ako vam je namjera prekinuti, prijeđite na stvar prije, a ne kasnije. Završite to graciozno jer Mjesečev trigon Merkur dopušta milost i jednostavnost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2