VAGA – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! – Zvijezde imaju SJAJNE VIJESTI!

VAGA – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! – Zvijezde imaju SJAJNE VIJESTI!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Vagu. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

 

Horoskop za Vaga

Predstavlja vas Vage, pa hoće li vam život ove godine biti uravnoteženiji? Kada počne 2022., vaš matični planet Venera, vladar ljubavi i novca, ide retrogradno u ambicioznom Jarcu, što je suptilan podsjetnik da procijenite svoje nade i ciljeve za ovu godinu. Dok Venera postaje usmjeravajuća krajem siječnja, gdje ostaje u partnerstvu s vrijednim Jarcem do početka ožujka, bit ćete vođeni i usredotočeni na postizanje uspjeha koji zaslužujete.

Asteroid Psiha predstavlja potencijalne metamorfoze i transformacije. A kada provede vrijeme u vašem znaku od kraja kolovoza do sredine studenog, vi ste usredotočeni na glavna partnerstva u vašem životu. Ovo je energija traženja istine, pa će sada biti teško pobjeći od stvarnosti. Suočite se sa svojim strahovima. Suočite se sa svojom boli i prođite kroz nju sa zrelošću i mudrošću. Iako ovo može biti vrlo teško doba godine, može biti i jedno od najiscjeljivijih i katarzičnih.

Sunce putuje kroz vaš milostivi i šarmantni znak mjesec dana počevši od kraja rujna, kada ćete se veseliti proslaviti svoj rođendan u stilu. Bez obzira koliko imate godina, imate bezvremensku ljepotu na kojoj drugi zavide. Kao poštena, nepristrana Vaga, možete vidjeti stvari sa svih strana. To vas sada čini izvrsnim u rješavanju sukoba. Donošenje odluka može biti teško… Ali vaša sposobnost da pronađete rješenje koje odgovara svima čini vas popularnim mirotvorcem među prijateljima, obitelji i suradnicima.

 

Horoskop za parove Vaga

Mjesec je naš emocionalni vodič, a tijekom punog mjeseca u vašem uravnoteženom znaku sredinom travnja vaša partnerstva dolaze pod punu lupu. Što se osjećate izvan ravnoteže, a što je nepravedno u vašoj vezi? Pod ovom lunacijom, pronalaženje ravnoteže ključno je za vašu dobrobit jer su i vaše i želje vašeg partnera podjednako važne. Kompromis će biti ključ za izlazak iz ove mjesečeve faze kao zdrav, ljubavni par.

Venera ulazi u tradicionalni Bik, drugi znak kojim vlada, krajem svibnja, izoštravajući vaša osjetila (i povećavajući senzualnost). Ali i podižući potencijal za ljubomoru i posesivnost. Ova konzervativnija ljubavna dinamika može učiniti da se oboje osjećate sigurnije ili vas razdvojiti na temelju razlike u vrijednostima. Novac je također glavni problem tijekom ovog tranzita. A ako ne vidite svoje zajedničke financije, može doći do velikog raskola između vas. Međusobne odlaske u kupovinu treba posvetiti fokusiranju na kvalitetne, dugotrajne artikle koji će povećati vrijednost.

Asteroid Eros ukazuje na želje i uzbune. Pronalaženje onoga što vam je oboje potrebno i istraživanje zajedničkih želja obogatit će vaš ljubavni život i intenzivirati vaša intimna iskustva. Koketirajte. Dajte jedni drugima komplimente. Iskoristite svoj šarm da se povežete sa svojim partnerom. I uživajte u davanju i uzimanju koje dolazi s ovim obostranim prijevozom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2