Danas počinje VLADAVINA JARCA- Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana – velike ljubavne promjene u najavi…

Danas počinje VLADAVINA JARCA- Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana – velike ljubavne promjene u najavi…

21 prosinca, 2021 0 By Admin

OVAN

Nije tajna da niste zadovoljni u svojoj sadašnjoj vezi i kad već polako i vi gubite interes. Nije ni čudo kada ste najčešće vi ona strana koja se zalaže za zajedničku vezu. Vaša voljena osoba ne surađuje i kao da u inat traži svađu i nesuglasice. Vama je toga već polako dosta i svjesni ste da hitno morate nešto mijenjati. Nećete se bojati vaše planove pretvoriti i u djelo. U ovoj vladavini svakako morate misliti prvo na sebe, jer kako stvari stoje, vašem partneru je skoro svejedno.

 

 

BIK

Ljubavna sreća vam neće biti naklonjena u ovoj vladavini. Tim gore jer vama je već dosta ljubavnih problema, patnje i nesuglasica. Vi ste do sada sve pokušali da spasite ako je uopće ostalo šta da se spasi. Međutim, kroz protekli period i vi ste se promijenili iako to možda niste ni primjetili. Imate velike planove za budućnost, ali kako stvari sada stoje, te planove nećete ostvariti sa osobom sa kojom ste trenutno sada. Slobodne pripadnike će cijeli mjesec pratiti  ljubavna sreća.

 

 

BLIZANCI

Sreća će vas pratiti u ovoj vladavini, a vi ćete mudro iskoristiti sve što će vam sretne zvijezde ponuditi i servirati. Mnogo je toga što morate riješiti sa voljenom osobom, a ovo će biti idealno vrijeme za duge razgovore, dogovore, planiranje, ali i rješavanje problema. Svakako vam stiže pozitivna promjena u ovoj vladavini. Pratit će vas sreća zvijezda, a vi ćete sa voljenom osobom krenuti prema jednoj sretnijoj budućnosti. Slobodni pripadnici znaka će se ludo zaljubiti.

 

RAK

Možda u vašoj vezi nije trenutno sve kako bi trebalo biti, ali potrebno je vrlo malo da bude sve baš onako kako želite i kako bi trebalo biti. Potrebno je samo malo više kompromisa i razumijevanja i sa vaše strane, ali i sa strane vašeg partnera. Posve je sigurno da vas veže velika ljubav i sasvim je jasno da ste stvoreni jedno za drugo. Obostrano ulažete u vezu i borite se za zajedničku sreću. U ovoj vladavini pratit će vas sreća zvijezda u ljubavi, a slobodni pripadnici će upoznati osobu koja će im ukrasti srce.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3