OTKRIVAMO šta SVAKOM zodijaku ZVIJEZDE PORUČUJU do kraja 2022-te godine!/

OTKRIVAMO šta SVAKOM zodijaku ZVIJEZDE PORUČUJU do kraja 2022-te godine!/

20 prosinca, 2021 0 By Admin 2

VAGA

Morat ćete u svome odnosu sa partnerom postaviti neke granice i tražiti istinu. Ništa nije onako kako se čini pa ćete morati tražiti iskrene odgovore od kojih će ovisiti vaša ljubavna veza.

 

 

ŠKORPIJA

Ne trošite svoju energiju na stvari koje vas se ne tiću. To je potpuni gubitak vremena za vas, a ništa nećete postići. Okrenite se sebi i planirajte svoju budućnost, a druge pustite da isto učine sami. Bit ćete puno sretniji ako tako budete funkcionirali.

 

 

STRIJELAC

Djelujete snažno i odlučno na voljenu osobu. Vašem partneru to se sviđa jer u vama vidi zaštitu i sigurnost. Ne dozvolite da beznačajne razmirice preokrenu mišljenje vašeg partnera jer će tada sigurnost potražiti drugdje.

 

 

JARAC

Vaš život je buran i dinamičan, ne zadovoljavate se malim stvarima. Uvijek težite nečem boljem i tražite savršenu osobu. Savršena osoba za vas je već u vašoj blizini, ali vi to ne primjećujete, a trebali bi. Ne postoji savršeni čovjek kojeg tražite, jedino ljubav može biti savršena.

 

 

VODOLIJA

Svoj unutarnji mir pronaći ćete kada posložite sve ljubavne kockice na svoje mjesto. Tada ćete osjetiti kako sve može biti savršeno, a kako ćete to učiniti, najbolje znate samo vi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Nedostatak ljubavi u vašem životu čini vas nervoznim i razdražljivim pa to osim na vas utječe i na članove vaše porodice. Morat ćete unijeti malo više samokontrole i smirenosti kako bi i ostali oko vas mogli normalno funkcionirati, a ljubav će doći kada se najmanje budete nadali.

Stranice: 1 2