PROROČICA koju izabereš OTKRIT će ti BUDUĆNOST ZA 2023. godinu i PRAVU ISTINU O TEBI!/

PROROČICA koju izabereš OTKRIT će ti BUDUĆNOST ZA 2023. godinu i PRAVU ISTINU O TEBI!/

19 prosinca, 2021 0 By Admin

DRUGA PROROČICA

Prošlo vrijeme vam nije donijelo previše sreće u vaš život. Vaša nadanja najčešće završe razočaranjem, jer se uglavnom vaša nadanja i očekivanja ne ispune. Ali, to vas ne spriječava da se i dalje nadate, jer vjerujete u neke sretnije dane i neku sretniju budućnost.

Ponekad klonete i pomislite da se zaista ništa neće promijeniti u vašem životu što bi vam moglo donijeti sreću i zadovoljstvo. Ali onda opet nekako smognete snage da se uhvatite u koštac sa svim problemima i ponovo počnete vjerovati u neka sretnija jutra.

Smatrate da se svakom vrati po zaslugi i da će tako i vama. Istina je da vam se nije uvijek vraćalo po zaslugi, ali poznajete osobe koje su dobile upravo onako kako su postupali sa drugima i kako zaslužuju.

Bliska budućnost neće donijeti nikakva čuda u vaš život. Bliska budućnost neće vam donijeti čarobnu ljubav, neće donijeti bogatstvo, ali sa sigurnošću možemo reći da će vam donijeti neke ljepše i sretnije dane, mjesece pa i godine. Prije svega donijet će vam unutarnji mir, a to vam je više nego potrebno. Donijet će vam sreću i donijet će vam snagu.

Snaga će vam pomoći da se uspješnije nosite sa problemima. Na taj način riješit ćete veliku većinu svojih problema, a tek onda sreći neće biti kraja. Bliska budućnost donosi vam jednu novu osobu u vaš život sa kojom ćete voljeti provoditi vrijeme.

Uz tu osobu osjećat ćete se lijepo, a ta osoba imat će jako pozitivan utjecaj na vas. Zračit ćete srećom, zadovoljstvom i samopouzdanje. Bliska budućnost vam neće donijeti ono nešto što se može kupiti novcem, ali će vam donijeti ono što se ne može kupiti novcem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sreću, mir, zadovoljstvo, samopouzdanje, voljene osobe i maknuti vam probleme iz života. Ima li šta dragocijenije od toga!?

 

TREĆA PROROČICA

Mnogo ste toga vi postigli u životu. Nemate ničega u izobilju, ali volite i cijenite sve ono što imate. Vrlo dobro znate kakav je život kada se nema gotovo ništa i kakav je kada se ima mnogo. Snalažljivi ste i uvijek se znate nositi sa svakom situacijom.

Mnogo toga ste postigli u životu i za mnogo toga ste se izborili, ali za jedno ipak niste uspjeli. Kroz cijeli život niste se uspjeli izboriti za onu pravu ljubavnu sreću. Bilo je ljubavi i bilo je sretnih ljubavnih trenutaka kroz vaš život, ali nitko vas nije znao voljeti na onaj pravi način na koji ste vi htjeli i željeli. Na onaj način na koji ste vi voljeli.

Nitko vam nije dao znati pažnju koja vam je bila potrebna. Čuti vas i kada šutite. Prepoznati da se iza osmjeha zapravo krije tuga. Nitko. Niste uspjeli naći svoju srodnu dušu koja će vas jednostavno osjećati u svakom trenutku i u svakoj situaciji.

U bliskoj budućnosti, život će pred vas staviti izazov i dvije odluku. Od te odluke mnogo toga će ovisiti u vašem životu. Osoba koju vrlo dobro poznajete, ima velike osjećaje prema vama. Možda ste ponekad i primjetili promjene u ponašanju, ali niste tome nikada davali preveliku važnost, jer se tome nikada ne bi nadali od te osobe.

Ta osoba će vama vrlo jasno dati do znanja da sa vama želi puno više od prijateljskog odnosa. U početku ćete biti zatečeni i nećete uopće razmišljati o toj mogućnosti. No vi zapravo ne znate da je vaša srodna duša cijelo vrijeme vama blizu.

U vašoj blizini postoji osoba koja vas voli na onaj način kakav vama treba. Ta osoba će biti spremna na sve samo da vas time usreći. Pokušajte dati priliku i sebi i toj osobi. Vi niste posve ravnodušni prema toj osobi. Ta osoba ne bi bila u vašoj blizini godinama da nema dobru dušu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako ne pokušate, nećete nikada znati da li bi pronašli onu pravu sreću sa tom osobom. Mi smo sigurni da bi vas ta osoba usrećila više nego što to možete zamisliti. O vašoj odluci ovisit će vaša budućnost.

Stranice: 1 2