3 horoskopska znaka koji će biti IZDANI i PREVARENI za vrijeme Venere u konjunkciji Plutona od 20. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će biti IZDANI i PREVARENI za vrijeme Venere u konjunkciji Plutona od 20. decembra 2021.

19 prosinca, 2021 0 By Admin

Jedna od najstrašnijih stvari u vezi s izdajom je ta što uvijek znamo da će se to dogoditi.

Da, naravno, ponekad se to dogodi kao šok, ali najčešće znamo da bi se tako nešto moglo dogoditi; veličinu njene štete ne možemo predvidjeti. Izdaja je uobičajena, ali rijetko je to nešto s čime se možemo lako nositi.

Tijekom konjunkcije Venere s Plutonom, neki od nas će još jednom doživjeti izdaju i to će nam slomiti srca.

A što je još gore, ova izdaja NIJE ona koju smo očekivali, zbog čega će se osjećati još užasnije kada izađe na vidjelo. Potpuna izdaja uvijek dolazi prikriveno, a kad je pogodi, bit ćemo ošamućeni.

Kada govorimo o izdaji, prva stvar koja se pojavi je ideja da nas partner vara; uvijek se radi o seksu ili ljubavi prema nekom drugom osim nas.

Povjerenje je ono što održava odnose na površini, a često se to povjerenje temelji na monogamiji. Kada se monogamija uruši, propada i povjerenje, a tako i odnos.

Ovakvo iznenađenje dolazi nam tijekom konjunkcije Venere s Plutonom. A za neke horoskopske znakove bit će gore nego za druge.

3 horoskopska znaka koji će biti izdani i prevareni za vrijeme Venere u konjunkciji Plutona od 20. decembra 2021.:

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Vi ste osoba koja se voli pretvarati da je u vašoj vezi sve dobro, čak i kada sumnjate da su stvari mnogo gore nego što stvarno jesu. Znaš da se nešto sprema. Osjećate da vam partner nije bio vjeran, ali ideja da se suočite s njim zvuči grozno; što ako eksplodira? Što ako je nevin?

Što ako ti je sve u mislima? Evo u čemu je stvar, Strijelce, i vi to znate duboko u sebi. Vaša je intuicija na mjestu i ono što intuitirate zapravo se događa.

Vaš partner vas vara i nastavit će tako sve dok to dopuštate. Vi niste osoba koja dopušta da se to dogodi, iako niste sasvim spremni suočiti se s njima zbog njihovog ponašanja. Međutim, Venera u konjunkciji Plutona neće dopustiti da ovo nestane i prije ili kasnije morat ćete se suočiti sa svojom izdajom i izdajom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2