HOROSKOP ZDRAVLJA i DOBROBITI za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!

HOROSKOP ZDRAVLJA i DOBROBITI za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!

18 prosinca, 2021 0 By Admin

OVAN

Ne zaboravite se pridržavati redovitih vježbi jer vas tjedan upozorava na zdravstvene probleme. Možda bi bilo dobro obaviti redovitu kontrolu kako biste svoje kartice držali pod kontrolom. Prekomjerno opterećenje može poremetiti  spavanje. Bol u mišićima u nozi može vas natjerati da potražite pomoć instruktora radi olakšanja. Možda ćete osjetiti neku nelagodu s očima. Budući da razina imuniteta može biti niska, možda ćete morati potrošiti na upis na zdravstvene usluge. Suzdržite se od argumenata koji bi mogli utjecati na vaše zdravlje jer razina stresa može porasti u ovom razdoblju

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovaj tjedan može biti stabilno na zdravstvenom planu. Kako biste ga održavali dobro, možda ćete morati obratiti pozornost na svoje potrebe. Možda se fizički i psihički osjećate sasvim dobro jer možda nema većih prepreka. Unatoč prekomjernom opterećenju, možda se nećete osjećati opterećeno. S oštrim umom i dobrim emocionalnim stanjem možete razumjeti i na pristojan način prebroditi svoje brige. Pobrinite se da jedete zdravu i svježu hranu.

 

 

BLIZANCI

Tjedan može biti ohrabrujući jer bi se razina zdravlja i kondicije mogla povećati. Suzdržite se od preuzimanja fizičkih rizika, osobito tijekom vožnje. Možda će također biti potrebno da pomno pratite svoje prehrambene navike i održavate ih. Praktikujte strogu disciplinu u svojoj ishrani, posebno dok putujete kako biste pratili razinu energije. Ipak, vaše zdravlje i razina energije mogu se postupno poboljšavati nakon sredine tjedna.

 

 

RAK

Tijekom tjedna se ne mogu registrirati veći zdravstveni problemi. Uz blagoslove planeta, možda ćete veći dio tjedna uživati ​​u dobrim zdravstvenim uvjetima. To vam može tako dobro uspjeti da ćete tijekom razdoblja dobiti na težini. Pazi! Međutim, ova faza može donijeti olakšanje onima koji su patili od prošlih bolesti. Možda ćete u tom razdoblju pronaći dobar lijek za liječenje ili rješavanje problema. To može poprilično povećati vašu kondiciju i razinu energije.

 

LAV

Početkom tjedna mogu se pojaviti neke zdravstvene promjene. Možda ćete morati izbjegavati krajnosti na emocionalnoj ili fizičkoj razini jer takve tendencije mogu utjecati na vaše zdravstveno stanje. Iako bi moglo biti potrebno da zadržite uravnotežen pristup dok radite bilo koji posao i rješavate komplicirana pitanja. Stres vam može nepotrebno iscrpiti energiju. Vodite računa o dobrom načinu života, izbjegavajte noćne večere, kao i prekomjerno ili nedovoljno spavanje. Oko vikenda ćete se možda osjećati energičnije. Postupno poboljšanje vaše kondicije moglo bi vam pomoći da se osjećate ugodno jer se tjedan može završiti pozitivno.

 

 

DJEVICA

Možda nije dobar tjedan u smislu vašeg zdravlja. Zbog nemara možete patiti od raznih bolesti. Ovaj planetarni položaj možda nije povoljan za vaše zdravlje pa se pobrinite da vodite zdrav način života. Redovite vježbe mogu vam pomoći da ostanete u formi i u redu. Međutim, možda ćete krenuti prema oporavku oko sredine tjedna. Oni koji se bore s problemima pretilosti možda će se morati posavjetovati s liječnikom jer se mogu pojaviti problemi. Moglo bi biti potrebno da ovog tjedna ne zanemare ni najmanje zdravstvene probleme ili unose lijekove bez savjetovanja s liječnikom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2