3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 6. do 12. decembra 2021. Jeste li među njima provjerite!?

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 6. do 12. decembra 2021. Jeste li među njima provjerite!?

5 prosinca, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 6. do 12. prosinca 2021.  Osjetit će učinke astrologije koja je intenzivna i promjenjiva.

Prosinac je prepun tranzita koji nas definitivno pogađaju. Prvo, počinjemo mjesec s Neptunom koji ide izravno 1. i pomrčinom Sunca mladog Mjeseca 4. prosinca 2021.

Do sredine mjeseca, oko 13, imat ćemo Mars u Strijelcu, a Merkur u Jarcu istog dana.

Naš Pun Mjesec u Blizancima daje do znanja da je ovdje 18. prosinca, a sljedećeg dana Venera ide retrogradno.

Za to vrijeme, Chiron, ranjeni ratnik, završava svoju retrogradnost i do 21. prosinca gledamo na zimski solsticij i početak sezone Jarca.

Do kraja mjeseca izaći ćemo s praskom, jer Jupiter prolazi kroz Ribe, što je, iskreno, izvrstan način za odlazak iz prilično ‘tešne’ godine.

Teški su ovo dani, prijatelji, pa ako ste u funku, pokušajte shvatiti da niste sami, da je pomoć tu ako vam zatreba i da je sve ovo privremeno stanje.

Ono što ide dolje mora ići gore, pa čak i ako imamo nekoliko teških dana. U redu je, to je ono što znači biti čovjek, i bit ćemo dobro.

3 zodijačka znaka koji će imati težak tjedan od 6. do 12. decembra 2021.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Iako je teško zamisliti cijeli mjesec grubosti. Ne brinite, vaši ‘off’ trenuci bit će raštrkani, a ne kontinuirani, tako da postoji dobar razlog za zahvalnost upravo tu. Vaš glavni razlog je ono što se događa u vašem umu. Počinjete prestrogo osuđivati ​​sebe.

Kraj je godine i pitate se što ste postigli i je li to u skladu s onim što su svi drugi postigli. Vršit ćete preveliki pritisak na sebe, toliko da ćete u jednom trenutku postati apatični, govoreći svima “Nije me briga.”

Ali ti je stalo, Bik, i bez obzira na to što kažeš drugima, ova ideja da si trebao učiniti više nego što si učinio 2021. će te rasturiti. Zapamtite, ovo je bila neobična godina, godina pandemije ludila; ovaj put dobivate propusnicu. Ono što je za vas trenutno najvažnije je da sebi oprostite ono što ‘mislite’ da ste pogriješili.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2