PSIHO TEST! JESTE LI SPREMNI ZA ISTINU?! Izaberi ŽIVOTINJU i OTKRIT ĆEMO VELIKU ISTINU O TEBI…

PSIHO TEST! JESTE LI SPREMNI ZA ISTINU?! Izaberi ŽIVOTINJU i OTKRIT ĆEMO VELIKU ISTINU O TEBI…

1 prosinca, 2021 0 By Admin

PRVA SLIKA:

Ako ste odabrali prvu sliku, ona o vama govori da je u vama kombinacija raznih emocija. Od emotivnosti do nesigurnosti, znatiželje i manjka samopouzdanja. Sebe prikazujete pred drugima kao da vas nije briga što drugi misle i govore o vama.

Međutim to nije tako. Vas je itekako briga što drugi govore i misle o vama koliko god to htjeli priznati ili ne.Puno toga bi vi drugačije napravili u životu da vas nije bilo strah ogovaranja i osuda drugih. Jedan dio vas uvijek želi znati ako se o vama nešto priča, dok onaj drugi dio vas ne želi znati.

Možda nemate pretjeranu potrebu da se opravdavate, ali volite biti u toku, kako kad ste vi u pitanju, tako i kad su drugi u pitanju. Ono što vam najviše smeta je kada se nešto izmisli o vama i kada se ta laž širi okolo.Posebno vam teško pada kada takve glasine dođu do osoba za koje znate da vas cijene i poštuju.

Kad su takve osobe u pitanju, onda se imate potrebu opravdati da uklonite što veću dozu sumnje.Veoma vam je bitno da u očima ljudi koje cijenite i koji cijene vas budete što više pozicionirani.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako znate, da oni koji vas dobro poznaju, neće povjerovati u neke stvari, jer znaju unaprijed da vi tako nešto ne bi napravili ili rekli.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2