PSIHO TEST!-Izaberi dijamant! OTKRIT ćemo kakva si osoba

PSIHO TEST!-Izaberi dijamant! OTKRIT ćemo kakva si osoba

1 prosinca, 2021 0 By Admin

PSIHO TEST! – Izaberi dijamant i OTKRIT ćemo ti KAKVA SI OSOBA! Jedan je ZNAK DA SI JAČA OD SVEGA, ali toga nisi SVJESNA, a jedan da te može i NAJMANJA SITNICA SLOMITI…

PRVA SLIKA:

Ako ste izabrali prvi dijamant, on o vama govori da ste jedna veoma iskrena i dobronamjerna osoba. Vi ne priznate ništa osim istine. Laž prezirete i gotovo  nikad ne lažete. Smatrate da je iskrenost glavni i osnovni temelj bilo kakvog odnosa, prijateljskog, ljubavnog ili obiteljskog.

Često vam je istina znala donijeti i štetu, ali vi ne želite drugačije. Svijesni ste da niste savršeni i da ste satkani od vrlina i mana. Isto tako svijesni ste da griješite kao i svi ostali i to se ne bojite reći i priznati.

Smatrate da vam nema tko “suditi”, jer i onaj koji sudi, također ima mane i radi greške, pa nek prvo krene od sebe, a tek onda na ostale ljude. Kroz život se uvijek borite samo istinom.

Ne želite manipulirati lažima i na takav način osigurati sebi uspjehe preko manipulacija i laži. Vaš moto je “ne radi drugom što ne želiš da rade tebi” i toga se držite. Vi se prema svakom odnosite sa poštovanje i samim time ne bojite se ni kazne ni karme, jer ste prema svakom čovjeku dobronamjerni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

S jedne strane ste čvrsti kao stijena, a s druge strane ste veoma nježni i krhki. Ponekad prežite olako neke situacije na kojima bi se mnogi slomili, a onda vas neka sitnica toliko pogodi koja vas slomi. Iskreni ste i direktni, ali u granicama pristojnosti. Vaša iskrenost neće nikoga duboko povrijediti. Nije rijetkost da i prešutite ponekad, jer ne želite nikoga povrijediti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2